Reacția lui Liviu Dragnea, după anunțul adoptării OUG pe Codurile Penale

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 19:38
Reacția lui Liviu Dragnea, după anunțul adoptării OUG pe Codurile Penale GALERIE FOTO
Reacția lui Liviu Dragnea, după anunțul adoptării OUG pe Codurile Penale

Liviu Dragnea a oferit declaraţii după ieşirea din şedinţa de Guvern. Preşedintele PSD a oferit detalii despre adoptarea OUG privind Codurile Penale. Totodată, acesata l-a criticat pe Victor Ponta, precum şi pe Raluca Turcan, despre care a spus că „bate câmpii”.

„Colegii noștri au motivat pentru că este o istorie care nu se mai termină. Am zis că pe articolele care au trecut de filtrul Curții Constituționale nu văd de ce să nu le dăm. E vorba de investiții despre administrația locală. În zilele următoare veți afla mai multe. E vorba de 10 miliarde de euro. Banii vin din România. Sperăm ca în prima ședință de guvern să se adopte OUG și să vă explice ministrul Finanțelor.

Reacţia lui Liviu Dragnea, după OUG pe Coduri Penale

”Pe articolele care au trecut de filtrul CCR nu văd de ce să nu se dea ordonanță. Este vorba de investiții pentru administrația locală. S-a discutat și la Neptun, dar bineînțeles că nu mai ține minte. Sunt 10 miliarde de euro. E o chestiune nouă în România și nu vreau să discut ca alți colegi, ce va fi, când va fi.

Ministrul Finanțelor o să vă explice mai bine. Majoritatea la Camera Deputaților se va vedea la primul vot. Majoritatea este în continuare fără nicio problemă. Tocmai v-am spus, colegii v-au prezentat argumente, că procesul se lungește prea mult a acestor acte normative. N-am spus că Pro România este noul UNPR. Am spus că Pro România este conceput de aceiași oameni care au conceput UNPR, dar nu vreau să spun mai mult, că aș jigni UNPR-ul. (n.r. despre Raluca Turcan) O să folosesc o expresie academică, bate câmpii.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD
Liviu Dragnea, preşedintele PSD

Regulamentul este foarte limpede. Astăzi s-a dat adevărata valoare comitetului liderilor. Ce nu vrea doamna să înțeleagă este că în regulamentul Camerei Deputaților se spune că programul este aprobat la propunerea liderilor”, a declarat Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×