Mesajul de pe patul de spital al Noricăi Nicolai. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 13:49
Mesajul de pe patul de spital al Noricăi Nicolai. VIDEO GALERIE FOTO
Norica Nicolai, mesaj de pe patul de spital

Europarlamentarul ALDE a transmis un mesaj de pe patul de spital, sâmbătă, în plină epidemie de gripă. În acest moment, Norica Nicolai face perfuzii și este ținută sub observație. Problemele de sănătate ale acesteia s-au tot vehiculat în presă.

Mai mult, informațiile anunțau că suferă de gripă, însă europarlamentarul a spus că se simte mai bine, tușește, dar totul se va termina repede, căci mai are de făcut câteva perfuzii. De asemenea, medicii au decis să o țină sub observație, însă fără să îi dea, momentan, diagnosticul de gripă.

Norica Nicolai, mesaj de pe patul de spital

Politicianul a ajuns la spital după ce s-a simțit foarte rău. În momentul respectiv, medicii au decis să îi facă testul de gripă, dat fiind faptul că abia mai putea vorbi și respira. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv, iar în urma rezultatului a fost internată la Spitalul din Balotești.

Miercuri, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a anunțat că în România a fost declarată epidemie de gripă. Autoritățile au transmis imediat oamenilor o serie de recomandări pentru a eviita răspândirea virusului gripal. Mai mult, experții au informat și că aceasta va continua să se extindă și în luna februarie.

S-a înregistrat a treia săptămână de gripă

„Datele nu au fost concludente pentru că nu toate spitalele au avut raportări corecte. Putem spune în acest moment că s-a înregistrat a treia săptămână epidemică. Se constată că vorbim de o evoluție epidemică a gripei, activitatea gripală a avut un trend crescător. De la începutul sezonului au fost înregistrate 54 de decese confirmate cu virus gripal.

Mesajul de pe patul de spital al Noricăi Nicolai. VIDEO
Suntem în a treia săptămână de gripă

Din fericire această gripă este datorată unei tulpini care are forme ușoare și medii de manifestare. Vaccinarea rămâne și în perioara următoare soluția. Specialiștii spun că această situație se va menține și în luna februarie. Gripă avem în fiecare an, nu cred că este cazul să ne panicăm. Da, s-a constatat epidemie”, a declarat Sorina Pintea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×