Norica Nicolai, internată în stare GRAVĂ din cauza gripei!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 13:18
Norica Nicolai, internată în stare GRAVĂ din cauza gripei! GALERIE FOTO
Norica Nicolai a fost internată în stare gravă

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a fost internată în spital în stare gravă, după ce s-a simțit rău. Medicii i-au făcut testul de gripă după ce aceasta a prezentat simptomele specifice și au decis să o interneze în Spitalul din Balotești.

Conform primelor informații, Norica Nicolai are gripă, boală care face ravagii în rândul populației în acest sezon și care a răpus până acum 68 de persoane, ultima dintre ele fiind o femeie de 58 de ani din Galați, care avea mai multe probleme medicale și s-a stins în spital în urma unor complicații.

Norica Nicolai a ajuns la spital prezentând simptome de gripă
Norica Nicolai a ajuns la spital prezentând simptome de gripă

Norica Nicolai a fost internată în stare gravă

Norica Nicolai a ajuns la spital după ce s-a simțit rău. Europarlamentarul ALDE abia putea vorbi și respira, astfel că medicii au decis să îi facă testul de gripă, care a ieșit pozitiv. În urma rezultatului, Norica Nicolai a fost internată la Spitalul din Balotești.

Miercuri, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că în România a fost declarată epidemie de gripă. Autoritățile au transmis populației o serie de recomandări pentru a evita răspândirea virusului gripal și au anunțat că acesta va continua să se extindă și în luna februarie.

Europarlamentarul ALDE, mesaj de pe patul de spital

În acest moment, Norica Nicolai face perfuzii și este ținută sub observație. Politicianul a menționat, sâmbătă, că este bine, tușește, însă după ce va urmări îndeaproape toți pașii recomandați de medici, își va reveni complet. Bilanțul oamenilor morți după ce au constatat gripă a ajuns la 64. Numai în data de 1 februarie a fost declarat un alt deces, în județul Prahova, după ce pe data de 31 ianuarie au fost raportate alte două: unul în Capitală și altul în județul Argeș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×