Magda Vasiliu, mesaj sfâșietor! Ce spune despre fetița care a luat gripă de la Marie Curie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/01/2019, 14:25
Magda Vasiliu, mesaj sfâșietor! Ce spune despre fetița care a luat gripă de la Marie Curie
Magda Vasiliu, enervată la culme de situația copiilor numeroși bolnavi din România! O altă fetiță a luat gripă chiar din spital

Magda Vasiliu a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant despre starea copiilor bolnavi din România, în special despre cazul fetiței care a luat gripă chiar din spital. „Nu cred ca e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitalele din România. Cum să nu primești la Fundeni un copil suspect de leucemie pe motiv ca n-are bilet de trimitere???

Când dracu’ se va vindeca țara asta de mania hârțogăriei??? Cum să ții un copil, la camera de gardă 8 ore??? În ultima săptămână am aflat că Giulia, venita la Roma după luni de zile de tratament în România, ar putea avea încă o leziune osoasă care n-a fost investigată la București. Că oricum, piciorul se taie, nu??”, arată sursa citată.

Magda Vasiliu, mesaj dureros despre fetița care a luat gripă din Marie Curie!

„Să investigăm tot scheletul piciorului bolnav? Nu. Facem pe porțiuni. Că e mai comod și mai ieftin… Alt copil, cu osteosarcom, are un nodul pulmonar căruia la București nu i-a dat nimeni importanță. Scrie în referatul medical „de urmarit” Dar nu le-a spus nimeni părinților, până n-au ajuns la Roma, că în osteosarcom, apariția metastazelor schimbă dramatic prognosticul…

O fetiță a luat gripă din spitalul Marie Curie!
O fetiță a luat gripă din spitalul Marie Curie!

Altă fetiță, de nici doi ani, nu are neuroblastom, cum s-a spus la București… La Roma au descoperit ca are un alt tip de tumoră, mult mai agresivă… Dar, în actele de la București scrie negru pe alb neuroblastom. Ce biopsie au făcut??? Cine răspunde pentru un diagnostic greșit?? Sunt trei cazuri de care aflu în doar o săptămână… Și ne mai mirăm că mor copiii pe capete?!? Iar cand îi aud pe medici că în România se fac aceleași protocoale ca în străinătate simt că mă sufoc de furie și neputință. Ok. De cancer se moare peste tot în lume. Dar în România se moare parcă prea mult. Mult prea mult”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare a Magdei Vasiliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×