„Merităm să ni se întâmple nenorocirea asta!” Coronavirusul a speriat-o pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/04/2020, 20:07
„Merităm să ni se întâmple nenorocirea asta!” Coronavirusul a speriat-o pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil sursa foto: facebook

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, se află acasă, în autoizolare, și profită la maximum de fiecare moment pe care îl petrece cu familia. Tocmai de aceea, nu se plictisește. Însă este complet nemulțumită de atitudinea oamenilor, îndeosebi a bătrânilor, care nu respectă regulile și restricțiile impuse de autorități.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”: “Merităm să ni se întâmple asta. Facem multe greșeli”

Autoizolarea la domiciliu nu este impusă degeaba. Din păcate, însă, cei mai mulți dintre noi, mai ales persoanele în vârstă, ignoră restricțiile și ies pe stragă după cum îi taie capul. “Nu știu ce e mai important să vă spun despre ceea ce trăiește toată Planeta asta”.

„Sunt frustrări pe care le-am trăit și m-am obișnuit să le împărtășesc cu voi. Ni se întâmplă asta, pentru că meriăm să ni se întâmple asta. Nu am mai știut să ne oprim, nu am mai știut să ne întoarcem”.

„Este o goană permanentă după bani, carieră, recunoaștere, ascenciune. Când a fost ultima dată când ați stat în casă pentru 1-2 zile, poate nici atât, pentru o carte, sau un film cu partenerul vostru?! Facem multe greșeli”, a scris Ilinca Vandici pe blogul personal.

Recunoaște că autoizolarea o îmbolnăvește

Depresia bate la ușă, și au trecut doar două săptămâni de când nu mai avem voie să ieșim din casă, decât pentru motive bine întemeiate. “Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă, să ne autoizolăm sau cum? E o prostie, mamă, pe noi nu ne atacă! Ce anume aveți nevoie ca să vă dați seama că murim pe capete. De ce suntem atât de incapabili de a înțelege că putem muri. Nu învățăm nimic”.

„Nu ne învățăm lecțiile. Nici ce s-a întâmplat  în China, Italia, Spania nu băgăm de seamă. O să fie și o să trecem noi și peste asta. Mă frustreză că eu trebuie să stau în casă o lună în plus în care încărcătura psihică este groaznică pentru că mă îmbolnăvesc”.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici, nemultumita ca nu se respecta restrictiile
sursa foto: facebook

„Deci cum facem? Încerc să stau și nu am cum să mă plictisesc atâta timp cât am copil în casă, care are nevoie de atenție. Trebuie spălat. Obișnuită fiiid, eram într-o alergătură continuă, doar că supersonicul s-a oprit. Hai să plantăm o floare, să lăsăm telefoanele”,  mai spus prezentatoarea „Bravo, ai stil”.

Ilinca Vandici: „Suntem răi, nu avem grijă de semenii noștri”

Așa cum spunea și părintele Vasile Ioana, ceea ce trăim este o consecință a faptelor noastre, a stilului de viață pe care l-am abordat. Nu Dumnezeu ne-a trimis această nenorocire pe cap. „E o chestiune ce ține de Planeta Mamă. Dar O mamă nu-și omoară copiii. Are legătură cu ceea ce facem noi aici. Poluăm, suntem răi, nu avem grijă de semenii noștri, nu ne pasă decât de noi.

Ne distrgem singuri. Mă încadrez  în același sistem. Am făcut asta mulți ani de zile. Trebuie să ne oprim. Puneți stop la ceea ce credeți că vă face cu adevărat fericiți. Nu validarea din partea celorlați. Liniștea că suntem sănătoși mă face fericită și iarăși, să văd că sunt fericită când mă trezesc”, a completat prezentatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×