Raluca Bădulescu a făcut un anunț trist pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil: „Nu știu când vom reveni. Îmi pare atât de rău”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 16:25
Raluca Bădulescu a făcut un anunț trist pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil: „Nu știu când vom reveni. Îmi pare atât de rău”
Raluca Bădulescu a anunțat că emisiunea Bravo, ai stil nu se mai filmează. Sursa foto: captură Kanal D

Raluca Bădulescu a confirmat ceea ce FANATIK a scris ieri, și anume că filmările de la Bravo, ai stil s-au oprit. Anunțul a fost făcut în direct la TEO SHOW.

Raluca Bădulescu a anunțat că emisiunea Bravo, ai stil nu se mai filmează

Jurata concursului de modă a vorbit la Kanal D despre cum petrece carantina și a spus, totodată, că își dorește foarte mult să revină cât mai repede în fața telespectatorilor.

„Mă întreabă toată lumea pe Instagram ce se va întâmpla, de ce le spunem să stea în casă. Ca să depășim cât mai repede situația. Trebuie să anunț că am oprit filmările de la emisiune. Nu știu când vom reveni. Îmi pare atât de rău. Îmi e dor de colegi, de tot… Suntem ca o familie la Kanal D”, i-a mărturisit Raluca lui Teo Trandafir.

„Nu gătesc pentru că mi se împut hainele. Am haine și în bucătărie”

Blondina a glumit spunând că va linge trotuarul spre studio în momentul în care țara va ieși din izolare.

Întrebată cu ce își omoară timpul, jurata a spus că toată ziua se machiază și compune ținute, pentru că e mai mereu cu gândul la emisiunea unde jurizează alături de Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Vedeta a mai spus că băiatul ei s-a dus să stea cu bunicii în perioada de carantină națională: „Credeți-mă, a mers la mai bine”. 

Jurata a explicat, în stilul ei caracteristic, de ce i-a plecat fiul de acasă: „Eu nu gătesc, regino. Nu gătesc și evit să fac ceva în bucătărie pentru că mi se împut hainele de la prăjeală. Am haine peste tot prin casă, chiar și în bucătărie, așa că decât să se împută, mai bine nu gătesc. Mănânc mezeluri, am conserve în frigider, mai fierb câte un ou dimineața”.

Raluca Bădulescu a completat și a spus că la bunicii lui, băiatul are mai mult spațiu pentru a studia, mai mult loc de mișcare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×