Momente incendiare cu Ilinca Vandici la Bravo, ai stil, de la Kanal D! Ce a făcut prezentatoarea în Gală

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 17:59
Momente incendiare cu Ilinca Vandici la Bravo, ai stil, de la Kanal D! Ce a făcut prezentatoarea în Gală GALERIE FOTO
Momente incendiare cu Ilinca Vandici la Bravo, ai stil, de la Kanal D!

Ediția din data de 3 martie a emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D, va avea multe momente incendiare. E clar că, sâmbăta, în Gală, concurentele trebuie să pună în scenă ceva fabulos pentru a impresiona jurații, dar mai ales telespectatorii, pentru a le vota și trimite în finală. De această dată, o concurentă a gândit un moment care a stârnit hohote de râs în platoul concursului de stil. Cu atâta haz în jur, și prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a intrat în joc.

Momente incendiare cu Ilinca Vandici la Bravo, ai stil

Tema galei din data de 3 martie este deosebită, anume ”Gipsy”. Aceasta le pune mintea la contribuție aspirantelor la titlul de cea mai stilată femeie din România, căci nu pot lua pur și simplu un port țigănesc pe care apoi să îl prezinte în platou. Dar concurenta care a surprins cu momentul ei nu a avut astfel de probleme. Juraților pare că nici le-a mai păsat atât de mult de ținută, iar Ilinca Vandici i-a intrat în joc.

Gazda emisiunii a fost invitată în ”cortul nebuniilor”, de către una dintre concurente. Râsetele au venit datorită faptului că cele două ”și-au făcut de cap” în cort. Încântat de ce s-a întâmplat pe scenă a fost și Maurice Munteanu. „Draga, cel mai mult din momentul tau, mi-a placut miscarea pe care o facea cortul„, a spus juratul despre prestația concurentei.

 Momente incendiare cu Ilinca Vandici la Bravo, ai stil, de la Kanal D! Ce a făcut prezentatoarea în Gală
Ilinca Vandici a intrat în jocul concurentei

Ami, juratul temporar din Gală

O surpriză o mai reprezintă și noul jurat al emisiunii, Ami. O vedetă se alătură juraților permanenți: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu în fiecare săptămână. De această dată, cântăreața va fi cea care va avea în mâini puterea de a decide ce se va întâmpla în gala eliminatorie de sâmbătă.

„Știu despre ce este vorba în această competiție stilistică pentru că am urmărit show-ul, sper ca fetele să se descurce și să ne imprezioneze cu ținutele lor vestimentare. De abia aștept să îmi însușesc rolul de jurat”, a spus Ami.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×