Revenire de senzație la Bravo, ai stil! Câștigătoarea a două sezoane, din nou la Kanal D

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2019, 13:01
Revenire de senzație la Bravo, ai stil! Câștigătoarea a două sezoane, din nou la Kanal D GALERIE FOTO
Silvia Popescu se întoarce pe platoul emisiunii

Revenire spectaculoasă în emisiunea Bravo, ai stil. Câștigătoarea a două sezoane se întoarce în show-ul difuzat de Kanal D. Ediția de mâine seară le-a pregătit spectatorilor o prezență surpriză.

Este vorba despre Silvia Popescu, dubla câștigătoarea a emisiunii Bravo, ai Stil. Astfel, superba blondină se va afla din nou față în față cu membrii juriului. Încă de la startul actualului sezon al emisiunii, s-au iscat o serie de certuri între concurente. Acestea și-au aruncat  vorbe grele, acuzând totodată faptul că unele dintre ele ar beneficia de ajutor din partea anumitor stiliști, în crearea respectivelor ținute vestimentare.

Scandal la Bravo, ai stil. Silvia Popescu vine să clarifice lucrurile

De-a lungul edițiilor precedente, s-au purtat adevărate bătălii pe marginea acestui subiect sensibil. Ba chiar s-au prezentat dovezi și s-au făcut declarații amănunțite, însă concurentele vizate au negat vehement acuzațiile ce li se aduc. În centrul acestui scandal au fost vehiculate o serie de nume, printre care și cel al Silviei Popescu. Astfel, ediția de mâine seară, difuzată la Kanal D  cu începere de la ora 22:00 vine cu o surpriză atât pentru telespectatorii emisiunii, cât și pentru membrii juriului.  Silvia Popescu revine în platoul show-ului de fashion, pentru a aduce lămuriri în privința implicării sale în scandalurile dintre concurente. Câștigătoare a două sezoane Bravo, ai stil, excentrica Silvia recunoaște că a fost contactată de concurente, dar susține că a respins cu fermitate orice propunere de colaborare. În schimb, frumoasa blondină afirmă că deține informații cu privire la anumite concurente ce ar avea parte de ajutor din partea unor stiliști.

Silvia Popescu va răspunde acuzațiilor care i se aduc
Silvia Popescu va răspunde acuzațiilor care i se aduc

Voi pe cine credeti ca stilizez? Poate atat pe Bianca, cat si pe Corina! Poate pe amandoua, poate pe niciuna. Recunosc ca am fost apelata, dar am refuzat” , spune Silvia Popescu, aflată în platoul Bravo, ai stil. Toate explicațiile Silviei, dar și informațiile pe care susține că le deține, le veți putea afla în ediția de miercuri seară a show-ului difuzat pe Kanal D, cu începere de la ora 22:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×