Maria Ghiorghiu, profeții care ne dau fiori:”Să ne rugăm la Dumnezeu”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 21:23
Maria Ghiorghiu, profeții care ne dau fiori:”Să ne rugăm la Dumnezeu”
Maria Ghiorghiu, profeții îngrozitoare

Maria Ghiorghiu a făcut noi profeții care ne dau fiori. Vineri, clarvăzătoarea a prezăvut un cutremur puternic și de lungă durată. De fiecare dacă când prezicătoarea primește informații despre viitor de la duhul sfânt, după spusele ei, împrăștia vestea pe blogul ei personal, pentru a anunța populația de ce urmează.

„În această dimineață, trează fiind, văd stând în pat cu ochii închiși, văd propria-mi cameră în care obiectele de pe cuier încep să se clatine brusc și puternic, dar pentru câteva secunde; 2 -3 secunde.

Maria Ghiorghiu, profeții despre cutremur

Tocmai când credeam că atât a fost, începe adevăratul lung Cutremur și intens. Toată cameră se clătina puternic și des; mișcările erau foarte dese și de lungă durată. Prieteni dragi, vom auzi de un Cutremur intens, posibil un Cutremur 2 în 1, având în vedere că a început brusc, părea că s-a oprit, că apoi să înceapă la fel de tare și părea că nu se mai termină”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, profeții care ne dau fiori:”Să ne rugăm la Dumnezeu”
Maria Ghiorghiu a făcut noi profeții care ne dau fiori

Cu toate acestea, seismul s-ar putea să nu aibă loc în România, căci clarvăzătoare primește detalii despre episoade nefaste, însă nu de multe ori i se arată și locul unde se vor petrece. „De multe ori dragilor, mi s-au arătat Cutremure mari că fiind în cameră mea, dar acestea au avut loc în cu totul altă Țara.

Deci, nu trebuie să ne temem, ci trebuie să rămânem la fel de optimiști și de credincioși”, a adăugat prezicătoarea. În închieiere, Maria Ghiorghiu a adus în discuție soluția supremă: ruga la Dumnezeu. „Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să aibă grijă de toți oamenii locului, acolo unde acest Cutremur se va produce”, a încheiat clarvăzătoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×