Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție: ce se va întâmpla cu România. Ne privește pe toți!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
24/01/2019, 12:56
Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție: ce se va întâmpla cu România. Ne privește pe toți! GALERIE FOTO

Maria Ghiorghiu are o nouă premoniție! De ziua Micii Uniri, celebra prezicătoare vede „cum,cele două inimi s-au contopit una cu cealalta ,iar o singura inima batea atât pentru Basarabia”. Ce se va întâmpla cu România în viziunea Mariei Ghiorghiu ne privește pe toți!

„La Multi Ani dragi români ! La Multi Ani România Viitorului al Doilea Nou Ierusalim ! 160 de Ani, dela Unirea  principatelor române !”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal. Celebra prezicătoare a adus în actualitate un mesaj pe care l-a scris în 2016 și care este la fel de valabil și acum. Atunci ea a avut o premoniție despre Basarabia, care ar urma să se unească din nou cu România. Așa că acum Maria Ghiorghiu a mai postat o dată scrierea sa din urmă cu 3 ani, cu mici completări.

Maria Ghiorghiu și noua premoniție: România îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia

Maria Ghiorghiu, a avut o premoniție în legătură cu România. „Basarbia care ne-a fost luata pe nedrept, în mod oficial în 1944.  Bucura-te, Basarabie!  Ţara mamă te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă larg deschise. Basarabie bucură-te! Dumnezeu a hotărât că este timpul să revii Acasă, în România Sfântă, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim!”, scria Maria Ghiorgiu în premoniția sa.

„În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog vad dragilor înspre Nord un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. Vedeam pe albastrul violet catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii. Aceste doua Inimi construite din stele mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer la mica distanţa una de alta. Stelele inimilor se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o Hora Unirii.”,  a continuat profeția Mariei Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×