Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare! ”Lupta se duce atât în țară cât și peste hotare!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 14:50
Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare! ”Lupta se duce atât în țară cât și peste hotare!”
Maria Ghiorghiu, nouă previziune pentru România!

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prevăzătoare, a mai vizualizat, în vis, încă un eveniment ce va cuprinde România. Deși Maria Ghiorghiu are două tabere de urmăritori, una care cred în ceea ce i se arată, iar alții care spun că minte, deseori a avut dreptate. Femeia a prevăzut numeroase situații critice în România, printre care și cutremure mari sau tragedia Colectiv.  În urmă cu două zile, Maria Ghiorghiu a mai prevăzut niște evenimente grele pentru români. 

„În această seară, în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est un Cer de ziuă, iar sub Cer, un oraș (localitate) frumos în care locuințele păreau aproape toate la fel construite. Vedeam imaginea de sus în jos, astfel încât puteam vedea toate acele clădiri. Dragii mei, de unde era ziua și părea totul frumos, văd cum din Cer cade o umbră densă, neagră, sub formă dreptughiulară, umbră ce acoperă pe deasupra locuințelor tot mijlocul acelei localități. Doliul ceresc acoperise mijlocul acelui oraș (localități)”, a spus Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.

Maria Ghiorghiu, previziune nouă pentru români!

„Lupta dintre România -(aici se spune un nume ) şi (un alt nume arhicunoscut nouă) va fi dusă atât în țară,cât și peste hotare. Dragii mei, nu am dat nume deoarece știm cu toții cine cu cine se luptă și, mai ales, pentru ce se luptă.

Maria Ghiorghiu aduce noi evenimente pentru România
Maria Ghiorghiu aduce vești despre noi evenimente pentru România

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului fraților, ca să avem PACE și armonie între noi românii de oriunde am fi casă avem pace și înțelegere în România. Dacă avem PACE, fraților, pe celelalte le-om duce pe toate cu ajutorul PREA SFINTEI TREIMI și a Împărătesei Cerului și a Pămantului, Pururea Prea Curată Fecioara Maria, Căreia I se cuvine toată cinstea,slava și închinarea,Amin ! Cu dragoste, Maria.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×