Maria Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România! Proteste de amploare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 10:15
Maria Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România! Proteste de amploare GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România!

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a anunțat pe blogul său o nouă revoluție în România. În dimineața zilei de sâmbătă de 16 martie 2019, prezicătoarea scria că vor urma proteste de amploare. E drept că o manifestație a avut loc, însă cu o zi înainte.

Marioa Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România

E vorba despre cel de vineri, 15 martie, care a cuprins întreaga țară, privind autostrăție din România.  Protestul a avut ecou atât în țară, cât și în afară, a condus la discuții serioase și se pare că focul și nemulțumirile oamenilor nu se sting aici.

Despre ce s-ar putea întâmpla a scris prezicătoarea Maria Ghiorghiu. „Tot în această dimineață aud glas care spune ceva despre PROTESTE. Glasul spune: ”Proteste pe toată durata desfășurării Protestelor. S-a pus prin Lege angajat, să nu se mai ducă la Proteste! După care glasul dispare.

Maria Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România! Proteste de amploare
Imagine de la protestul din luna ianuarie 2019

Urmează proteste de amploare

Iată dragii mei, că vom avea ceva nou în ceea ce privește PROTESTELE. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Mâicuța Domnului, ca să fie pașnice și să nu se ajungă la o nouă Revoluție sângeroasă. De vom avea CREDINȚĂ, fraților, măcar atât cât un grăunte de muștar, vom fi fericiți și mântuiți”, a informat prezicătoarea.

Maria Ghiorghiu anunță o nouă revoluție în România! Proteste de amploare
În dimineața zilei de sâmbătă de 16 martie 2019, prezicătoarea scria că vor urma proteste de amploare

Ultima dată, 15 martie, clarvăzătoarea anunța viscol în toată România. Potrivit spuselor ei, nu vom scăpa prea ușor de furia iernii, chiar dacă suntem deja aproape de a doua decadă a lunii martie. „Prieteni dragi, IARNA nu a plecat de tot! Iarna va reveni și chiar cu viscol! Vedeam înspre Sud, Sud-Est ,deși eram cu ochii pe monitor,vedeam oameni care înaintau cu greu prin viscol, oameni care plecaseră de acasă cu bicicleta ,iar la întoarcere, zăpada le ajungea la lanțul de la bicicletă”, scria Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×