Prăpăd prevestit de Maria Ghiorghiu în România. Anunță inundații extrem de grave într-o zonă din țară

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 15:53
Prăpăd prevestit de Maria Ghiorghiu în România. Anunță inundații extrem de grave într-o zonă din țară GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu a prevestit inundații extrem de grave în România

Maria Ghiorghiu prevede prăpădul în 2019! Clarvăzătoarea susține că, în timp ce scria un articol pe blogul personal, i s-au arătat inundații extrem de grave în partea de Sud-Est a țării. Femeia nu a precizat cu exactitate zona și nici dacă vor fi victime în urma acestor inundații.

Maria Ghiorghiu a prevestit inundații extrem de grave în România

„În aceasta seară târzie dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Sud-Est, văd străzi inundate, curţi ale oamenilor inundate, mașini duse de apele tulburi. Oamenii umblau prin apele mâloase pe stradă și-n curțile lor, până la brâu. Ușile caselor oamenilor erau larg dechise deoarece apa mâloasă era și-n casă. Dragii mei, vom auzi de astfel de INUNDAȚII extrem de grave. Să nădăjduim însă, că nu vor fi și victime omenești.

Unde anume se vor produce aceste grave INUNDAȚII, sau când, eu nu știu a vă spune. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne ierte și să ne ajute cu Milă și cu Dragostea Sa, în fiecare clipă a vieții noastre. Să mergem dragilor la SFÂNTA BISERICĂ, să ne contopim inima și sufletul cu SFÂNTA și dumnezeiasca LITURGHIE și astfel ne vom simți mai ușurați sufletește și mai puternici trupește”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu susține că a prevestit tragedia din Colectiv
Maria Ghiorghiu susține că a prevestit tragedia din Colectiv

Clarvăzătoarea prevestește și un cutremur

Femeia, care susține că a prevestit tragedia de la Colectiv, a mai spus recent că urmează să se producă un cutremur devastator. „În această dimineață, mă trezește o lumina albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată înspre Sud o încăpere obișnuită, în mijlocul căreia se află un televizor mare, obișnuit, care era pus chiar jos pe covor. Brusc, începe un cutremur puternic, iar televizorul din mijlocul camerei este gata să se răstoarne, deși era mare și voluminos. Vom auzi, dragilor, de un astfel de cutremur intens, care, fără nicio îndoială, nu va trece neobservat.

Unde anume se va produce sau când eu nu știu a vă spune. Noi să rămânem buni și milostivi, să ne iubim aproapele ca pe noi înșine și niciodată să nu ne lepădăm de HRISTOS DOMNUL și DUMNEZEUL nostru al tuturor, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea. De vom face așa, nu ne vom teme niciodată de nimic și vom fi ocrotiți”, a scris femeia pe blog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×