Maria Ghiorghiu, previziune macabră despre un artist de la noi: „Vom auzi de această tragedie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 09:37
Maria Ghiorghiu, previziune macabră despre un artist de la noi: „Vom auzi de această tragedie” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, previziune macabră despre o vedetă de la noi!

Maria Ghiorghiu, cea cunoscută pentru prezicerea a mai multor tragedii, în special legate de decesele din Colectiv, a adus urmăritorilor săi încă o veste. Femeia a scris pe blogul său personal că a visat o vedetă de la noi în suferință. În urmă cu doar două zile, aceasta a revenit pe site-ul său oficial unde a lăsat fanilor un mesaj legat de justiție. „Tot în această dimineață, aud glas tare supărat care spune așa: „Cei vinovați să plătească și să fie chemați alături de Zeiţă la audieri.”

Maria Ghiorghiu, previziune despre o vedetă de la noi!

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru previziunile tragice, a mai postat un mesaj uimitor despre o vedetă de la noi care va deceda. De asemenea, în mesajul de pe blog nu a menționat numele artistului. „În aceasta dimineață,m-a trezit un glas tare trist care spunea despre cineva foarte cunoscut, că a plecat la Ceruri.

Este vorba de un bărbat (artist),al cărui nume nu-l voi scrie aiciO să citez doar Mesajul fără a da numele artistului. Citez : „Se uită cu tristețe cum a plecat (numele artistului )la Tatal Cel Ceresc ! Aud glas de femeie,glas care plânge în hohote și strigă așa: Nu frumosule, nuuuuuu…

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre un artist
Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre un artist

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre un artist!

” Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de această tragedie care va aduce lacrimi și durere în suflet familiei,dar și celor care -l cunosc și-l iubesc pentru tot ceea ce a facut și face pentru fanii săi. Eu îi doresc multă sănătate ,și să se bucure de viață și de toți cei dragi inimii sale. Mă rog la BUNUL DUMNEZEU și la MAICA DOMNULUI ca să-i dea sănătate și ani mulți înainte,ca să se bucure de tot ce-l înconjoară și de toți cei scumpi sufletului său. Cu dragoste,Maria.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×