”Marele cutremur s-a adeverit”. Maria Ghiorghiu, previziune șocantă confirmată pe 1 martie: ”Dragilor, din păcate…”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 17:26
”Marele cutremur s-a adeverit”. Maria Ghiorghiu, previziune șocantă confirmată pe 1 martie: ”Dragilor, din păcate…” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune uluitoare

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare, a devenit cunoscută după ce a prezis că va avea loc incendiul de la Colectiv! Acum, aceasta a anunțat că va avea loc un mare cutremur în Peru, iar acesta chiar a avut loc. Mai mult, seismul a avut o intensitate uriașă, de 7,5 grade pe scara Richter.

Maria Ghiorghiu, despre marele cutremur care a avut loc

„Cutremurul mare s-a adeverit, în Peru! Dragii mei, scriam in urma cu doar 2 zile,un articol cu titlul: CUTREMUR INTENS IN SUD -EST ! Din păcate dragilor, acum o saptamana s-a mai produs un cutremur de 7,5 si tot in acelasi loc, asa cum de altfel, a fost si cel de azi. Adica, in PERU. Va multumesc din suflet voua tuturor celor care,imi aduceti Informatiile cu adeverirea lor. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze,căci mult ma ajutati”, a fost articolul de pe blogul Mariei Ghiorghiu prin care a transmis şi previziunea de pe 27 februarie:

„Dragii mei,vom auzi de un alt Cutremur intens care se va produce ,Cutremur ce cu siguranta nu va trece neobservat. Unde anume sau cand se va produce dragilor,eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu este faptul că,daca vom fi credinciosi ,milosi si ne vom iubi Aproapele ,vom fi ocrotiti ca si pana acum ,de Cutremure mari si devastatoare.

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu

Sa nu ne temem dragilor, ci sa ne punem toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si vom fi ocrotiti. Cu dragoste,Maria”.

Maria Ghiorghiu postează foarte des mesaje pe blogul său prin care anunţă dezastre ce i s-ar arăta în vise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×