Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare: “Vom auzi de o furtună ce va provoca dezastre”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 19:30
Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare: “Vom auzi de o furtună ce va provoca dezastre” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu revine cu o previziune sumbra

Celebra prezicătoare Mariana Ghiorghiu revine cu o veste foarte proastă, care se va lăsa cu pagube serioase și care ar putea curma chiar și multe vieți! Femeia este cunoscută publicului din România, după ce a prevăzut mai multe evenimente care au avut loc mai apoi. Mariana Ghiorghiu a prevăzut chiar și tragedia de la Colectiv!

Acum, ea vine cu o nouă previziune care a tulburat-o chiar și pe ea. Nu știe exact când și unde va avea loc, dar Mariana Ghiorghiu este sigură că nefericitul eveniment va avea loc și va face ravagii! Ultima sa premoniție a fost publicată chiar pe blogul ei personal, iar oamenii au rămas înmărmuriți când au auzit ce a visat clarvăzătoarea!

Previziunea Mariei Ghiorghiu se va lăsa cu pagube serioase și multe vieți pierdute

„În această dimineață, în zori, mă trezește o lumină albă și strălucitoare, lumina ce-mi arată înspre Sud o localitate, un oraș în care copacii se făceau una cu pămantul din pricina furtunii puternice care începuse. Cred că era și ploaie puternică, deoarece se formase ca o ceață în atmosferă.

Maria Ghiorghiu, previziune
Maria Ghiorghiu a vazut o furtuna puternica in previziunea ei

Dragii mei, vom auzi de o astfel de furtună puternică, furtună care va provoca multe dezastre. Unde anume se va produce sau când se va produce o astfel de furtună eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu cu fermitate este faptul că această furtună va produce adevărate dezastre pe-acolo pe unde va trece.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, dragilor, să ne ocrotească de toate necazurile și de toată suferința”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Clarvăzătoarea a mai făcut dezvăluiri incendiare despre ce se va întâmpla cu România în perioada următoare și despre izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial.  „Rușii sunt cu ochii pe noi pentru Deveselu, am primit un mesaj în care fug oițele de la Deveselu”, a declarat clarvăzătoarea în emisiunea „Voi cu Voicu”. Seria de dezvăluiri înfricoșătoare despre viitorul țării noastre a continuat, Maria Ghiorghiu precizând că în România va urma o revoluție mai mare ca cea din 1989.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×