Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre vedetele de la noi! Se anunță o nenorocire la un eveniment

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 10:04
Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre vedetele de la noi! Se anunță o nenorocire la un eveniment GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, previziune neașteptată despre vedetele de la noi!

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare a tuturor lucrurilor bune și rele, din România și de peste hotare, aduce o nouă previziune. Acesteia i s-a arătat în vis ceva legat de vedetele din showbizz-ul românesc. Din păcate, visul nu era unul frumos. „În această noapte, dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, un glas tare trist m-a făcut să plâng, iar sufletul meu mă durea tare, pentru ceea ce auzeam și pentru ceea ce vedeam”

Maria Ghiorghiu, previziune despre vedetele de la noi

„Glasul spunea asa ,dragilor:” Vreau să văd, cât de multă Credinţă există în oameni ! Clipă în care dragilor, văd o sală mare de Spectacole înspre Sud, iar aici, sala este arhiplină de spectatori. În primele rânduri, vad numai vedete de top, printre care și ANDRA lui Maruţă. Toata lumea se distra la maximum; ţipete, urlete de bucurie, de extaz, o întreagă babilonie.

Nimeni nu se mai înțelegea cu nimeni, din pricina muzicii date la maxim, din pricina celor care se distrau în fel si chip. Apoi glasul continuă: „Acum ,hai să vedem și cât de multă ură faţă de MINUNILE și CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,există în sufletul și-n inima oamenilor!” Acum, vedeam Sala aceea arhiplina la spectacole, cum era total goala și-ntr-un intuneric beznă.  Nimic nu se mai auzea”, a fost mesajul Mariei Ghiorghiu de pe blogul spu oficial unde le împarte prezicerile cu toată lumea.

Maria Ghiorghiu, previziune despre vedetele de la noi
Maria Ghiorghiu, previziune despre vedetele de la noi

„Mi se arată, fraților, SFINTELE BISERICI în care e rau prezente la SFÂNTA SLUJBĂ doar câteva persoane și Preotul. Iar la final, văd, dragii mei, pe IISUS HRISTOS Sus în Cerul Sfânt cum era răstignit pe Cruce,  iar lacrimi de sînge Îi şiroiau pe obraji Săi Prea Sfinţi”, a scris sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×