Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader după ce a aflat de moartea acestuia. Maximilian: „Am refuzat-o respectuos”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 15:00
Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader după ce a aflat de moartea acestuia. Maximilian: „Am refuzat-o respectuos”
Maria Constantin s-a oferit să îl ajute pe fiul lui Marcel Toader. Sursa foto: verdict.ro/ Antena Stars. Colaj: Fanatik

Fiul lui Marcel Toader a vorbit pentru prima oară despre moartea tatălui său și a oferit câteva informații pe care presa nu le-a aflat în legătură cu reacția fostei neveste a rugbistului, Maria Constantin. Maximilian a spus că Maria l-a sunat după ce a aflat că Marcel a murit și s-a oferit să îl ajute cu ce poate.

Maria Constantin s-a oferit să îl ajute pe fiul lui Marcel Toader, dar acesta a refuzat-o

Băiatul fostului om de afaceri a declarat că a refuzat-o respectuos, însă a apreciat gestul ei de a trimite o coroană de flori. Maximilian a refuzat ajutorul nu pentru că e vorba despre fosta nevastă a tatălui ei, ci din principiu. I-a refuzat pe toți cei care au vrut să îi fie aproape cu diferite bunuri sau bani pentru că a spus că se descurcă singur și nu a vrut să-i împovăreze pe ceilalți.

„Da, a trimis o coroană. Maria m-a sunat să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor, am refuzat-o respectuos. Am apreciat gestul”, a mărturisit Maximilian Toader la Antena Stars.

fiul lui marcel toader
Maximilian Toader a vorbit la Star Matinal despre moartea tatălui său. Sursa foto: Antena Stars

Cum a aflat, de fapt, că a murit tatăl său

Băiatului fostului sportiv de performanță a spus că tatăl său se afla la un prieten din comuna Periș, la grătar, în fatidica sâmbătă. El era plecat în Colentina în momentul în care Marcel a făcut infarct. Persoana care i-a transmis vestea neplăcută a fost prietenul la care Marcel fusese în vizită. Maximilian a mai spus că prietenul respectiv nu i-a zis la telefon că a decedat, ci doar că e vorba de o urgență. A aflat asta abia când a ajuns la fața locului.

„Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma la fel de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, a mai povestit Maximilian Toader.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×