Maximilian Toader, prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader. Ce dezvăluiri a făcut

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 14:40
Maximilian Toader, prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader. Ce dezvăluiri a făcut GALERIE FOTO
Maximilian Toader prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader

Maximilian Toader a avut prima apariție la TV după moartea tatălui său. Fiul lui Marcel Toader a povestit, la Star Matinal, cum a primit vestea că tatăl său a murit. Prietenii lui Marcel Toader i-au ascuns teribila veste cât de mult au putut.

Maximilian Toader, prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader

Fiul lui Marcel Toader a povestit că cel mai bun prieten al tatălui său l-a sunat și i-a spus că Marcel Toader a suferit un infarct, însă nu i-a spus că acesta decedase. Maximilian a fugit imediat la casa unde se afla tatăl său, unde a primit vestea de la un polițist.

“Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periş, stăteau la un grătar, piscină. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat. Am ajuns acolo şi în momentul în care m-am dat jos din maşină am văzut o maşină de poliţie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum.

Maximilian Toader prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader
Maximilian Toader prima apariție la TV după moartea lui Marcel Toader

Maximilian a aflat vestea tragică de la un polițist

A venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe! Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma la fel de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, a declarat Maximilian Toader.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit și care a fost ultimul sfat pe care i l-a dat tatăl său. “Era fericit. Îi dorea să muncească alături de mine, voia să mă înveţe meseria aceasta, cu piscinele. Făceam planuri împreună. (…) Să fiu om până la capăt, să nu mă umilesc pentru nimic în lume”, a mai spus Maximilian Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×