Mesajul lui Maximilian Toader după ce și-a îngropat tatăl. Băiatul fostului rugbist Marcel Toader a mai pierdut pe cineva chiar azi

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 17:48
Mesajul lui Maximilian Toader după ce și-a îngropat tatăl. Băiatul fostului rugbist Marcel Toader a mai pierdut pe cineva chiar azi
Maximilian Toader, o nouă pierdere în ziua înmormântării tatălui său. Sursa foto: Facebook Maximilian Toader

Maximilian Toader și-a condus tatăl pe ultimul drum astăzi. Nici nu bine și-a îngropat părintele, căci fiul lui Marcel Toader a aflat o altă veste tristă. Băiatul a pierdut un bun prieten și a transmis condoleanțe familiei acestuia. Se pare că este vorba chiar despre biciclistul care a murit astăzi pe Șoseaua Panduri din București.

Maximilian Toader a aflat că i-a murit un prieten bun azi, tocmai când l-a înmormântat pe tatăl său

„Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu!  Odihnește-te în pace, tată! Meriți din plin! Știu că în momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult căutată!  Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten!”, a scris Maximilian pe pagina sa de Facebook.

Prietenii l-au încurajat pe acesta să fie puternic și i-au transmis numai mesaje frumoase. Tatăl său, Marcel Toader, a fost înmormântat astăzi în comuna Cumpăna din județul Constanța. La înmormântare au participat oamenii care l-au iubit pe fostul rugbist, pe lângă rudele acestuia. Au ajuns la Cumpăna cu coroane de flori și inimile distruse de durere Diana Bișinicu, Silviu Prigoană și una din fostele soții ale lui Toader, mama lui Maximilian, printre alții.

maximilian toader
Mesajul postat de Maximilian pe pagina sa de Facebook

Lacrimi și cuvinte dure la înmormântarea lui Marcel Toader

„A avut o piscină foarte cunoscută în București și veri la rând veneau ‘n’ persoane care intrau gratis și care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum… Unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat nașul meu?”a spus plină de revoltă Diana Bișinicu astăzi.

„Ar trebui să spunem că este un fost triplu campion naţional, un mare rugbist şi un mare sportiv. (…) Îşi dorea o soţie cu care să trăiască până la adânci bătrâneţi, asta îmi spunea mereu”, a mai declarat cântăreața al cărei copil a fost botezat de Marcel Toader.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×