Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Marcel Toader. Durere fără margini. Diana Bișinicu și Silviu Prigoană, alături de familia fostului rugbist

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 15:09
Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Marcel Toader. Durere fără margini. Diana Bișinicu și Silviu Prigoană, alături de familia fostului rugbist
Marcel Toader, ziua despărțirii. Surse foto: cancan.ro/ click.ro. Colaj: fanatik.ro

Printre persoanele care s-au prezentat la înmormântarea lui Marcel Toader s-au numărat cântăreața Diana Bișinicu și Silviu Prigoană. Cu cel din urmă, Marcel avea o relație extrem de apropiată, căci au fost naș și fin. Zeci de persoane au ajuns astăzi la Constanța, acolo unde a avut loc slujba de înmormântare a fostului rugbist.

UPDATE, 15:09 Sicriul cu trupul lui Marcel Toader a ajuns la groapă în urmă cu puține momente.

UPDATE, 14:35 Mai mulți copii de la un club de rugby au întâmpinat cortegiul funerar la intrarea în cimitirul din Cumpăna.

înmormântarea lui Marcel Toader
Sursa foto: wowbiz.ro

UPDATE, 14:11 Omul de afaceri va fi îngropat în jurul orei 15:00.

UPDATE, 14:02 Slujba de înmormântare s-a încheiat. Oamenii se îndreaptă spre cimitir, unde sicriul va fi pus în groapă.

Înmormântarea lui Marcel Toader: jale mare în familia afaceristului

Printre persoanele care au vrut să îl conducă pe ultimul drum se numără una dintre cele șase foste soții, Raluca, mama lui Maximilian. Rădița Toader, mama lui Marcel, a povestit recent că omul de afaceri se plângea de stări de rău înainte să moară. Cel mai probabil, problemele cu inima pe care le avea s-au acutizat, chiar dacă acesta nu a vrut să vorbească niciodată despre starea sa de sănătate.

Omul de afaceri s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, în urma unui infarct, în comuna Periș din județul Ilfov. Marcel se afla în vizită la un prieten. Fostul mare rugbist avea de mai multă vreme probleme cu inima. În anul 2012, conform declarațiilor fostei sale soții, Gabriela Cristea, acesta suferise un infarct miocardic.

inmormantarea lui marcel toader
Silviu Prigoană și Diana Bișinicu, la înmormântarea lui Marcel Toader. Sursa foto: spynews.ro

Toader și-a întrerupt tratamentul medicamentos pentru afecțiunea la inimă

Afaceristul a declarat într-o apariție televizată că a întrerupt tratamentul medicamentos prescris de doctori de vreo doi ani de zile, asumându-și astfel problemele de sănătate care au urmat.

„Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”,  a spus în urmă cu ceva timp Toader la Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×