Mesajul răvășitor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana funerară. FOTO emoționant

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 13:36
Mesajul răvășitor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana funerară. FOTO emoționant GALERIE FOTO
Marcel Toader a fost condus azi pe ultimul drum. Sursa foto: click.ro

Înmormântarea lui Marcel Toader are loc în aceste momente în comuna Cumpăna din județul Constanța. Mama fostului om de afaceri a scris un mesaj extrem de emoționant pe coroana funerară. Chiar acum are loc slujba de înmormântarea la Capela Cimitirului Central de la Constanța, acolo unde fosta soție a sportivului și Rădița, mama acestuia, sunt distruse de durere.

Mesaj emoționant scris de mama lui Marcel Toader pe coroană: „Dragul mamii…”

Oameni plânși, cu zeci de coroane uriașe și cu mesaje triste scrise peste flori s-au îndreptat să îl conducă pe ultimul drum. De la Capela din Constanța, cortegiul funerar va ajunge la Cumpăna, în județul Constanța. Acolo va fi îngropat, de fapt, omul de afaceri care a jucat în mai multe echipe de rugby importante, la Farul Constanța, Steaua și Dinamo.

Pe coroana depusă de Rădița Toader stau scrise vorbe extrem de emoționante pe care numai o mamă ce își îngroapă copilul le poate înțelege. Aceasta a cerut să fie scris „Dragul mamii”, cu o continuare răvășitoare. „Lacrimi calde pe inima ta rece, dragul mamii”, este mesajul de pe coroana Rădiței, scrie click.ro.

marcel toader
Zeci de coroane depuse la Constanța. Sursa foto: click.ro

„A murit cu demnitate”

„N-a cerut la nimeni, nimic. A murit cu demnitate. Să nu uităm că a purtat tricoul României. Nu trebuie să intereseze pe nimeni datoriile cuiva, familia are mare durere pentru aceste vorbe”, a declarat pentru click.ro verișoara primară a lui Marcel Toader.

„L-am sunat într-o duminică şi mi-a spus, mami, nu mă simt prea bine, că am muncit la o piscină. I-am spus, mai fă o pauză o săptămână. Apoi când l-am mai sunat mi-a spus că se simte bine. Eu îl întrebam e adevărat că o să pleci din casă? Nu, mami, de ce te iei după vorbe? Nu s-a văitat niciodată”, a mărturisit mama lui Toader recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×