Înmormântare Marcel Toader. Programul ceremoniei funerare a fostului afacerist

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 10:26
Înmormântare Marcel Toader. Programul ceremoniei funerare a fostului afacerist
Înmormântarea lui Marcel Toader are loc azi. Sursa foto: antena3.ro/ Colaj realizat de Fanatik

Înmormântarea lui Marcel Toader are loc astăzi în comuna Cumpăna din județul Constanța, la ora 13:00. Sunt așteptați toți cei care l-au iubit, iar printre persoanele care vor participa la tristul eveniment se numără o serie de vedete cu care afaceristul s-a împrietenit de-a lungul timpului.

Înmormântarea lui Marcel Toader: Slujba are loc în Constanța, înmormântarea propriu-zisă la Cumpăna

Slujba înmormântării va avea loc la Biserica Cimitirului Central, scrie ziuaconstanța.ro. Trupului fostului rugbist a fost depus ieri seară la casa mortuară din orașul Constanța, vis-a-vis de Cimitirul Central. Așadar, slujba va avea loc în Constanța, iar înmormântarea propriu-zisă în Cumpăna.

Reamintim faptul că Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, pe 3 august, în comuna Periș din județul Ilfov. Acesta era în vizită la un prieten în momentul în care a făcut infarctul. Omul de afaceri avea probleme cardiace, iar în urmă cu șapte ani de zile suferise un alt infarct. Sportivul și fostul ofițer MApN avea medicație de mai mult timp, însă a întrerupt tratamentul prescris de doctori asumându-și orice risc.

înmormântarea lui marcel toader
Marcel Toader a fost căsătorit cu cântăreața de muzică populară Maria Constantin. Sursa foto: spynews.ro

Marcel Toader, unul din cei mai valoroși jucători de rugby din România

Marcel a fost un apreciat jucător de rugby și a evoluat inclusiv la echipa națională. Născut în satul Straja de lângă Cumpăna, Toader a început să joace rugby din clasa a XI-a la Portul Constanța, iar apoi talentul său a fost remarcat și a început să evolueze la nivel mai mare, la selecția națională de rugby.

De la Farul  Constanța, Marcel Toader a plecat la Steaua și apoi la Dinamo. În urmă cu ceva timp, omul de afaceri a primit o diplomă pentru nominalizarea în top 10 aripi din istoria rugby-ului românesc.

De pregătirile pentru înmormântarea lui Marcel Toader s-au ocupat fiul acestuia, Maximilian, cel cu care avea o relație cu totul specială și care a fost un prieten desăvârșit înainte de toate, și celelalte rude ale acestuia. Toader a devenit cunoscut în presă datorită relațiilor pe care le-a avut cu femei celebre din România, cântărețe sau prezentatoare de televiziune. Sportivul a închis ochii definitiv la vârsta de 56 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×