Sicriul cu trupul lui Marcel Toader, dus la Constanța. Ce se va întâmpla în ziua înmormântării acestuia

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/08/2019, 13:26
Sicriul cu trupul lui Marcel Toader, dus la Constanța. Ce se va întâmpla în ziua înmormântării acestuia
Marcel Toader va fi înmormântat mâine la Constanța. Sursa foto: spynews.ro/ coroanefunerareonline.com

Sicriul cu trupul lui Marcel Toader este dus la Constanța, acolo unde mâine va avea loc înmormântarea acestuia. Oamenii își vor lua rămas bun pe 7 august de la fostul rugbist, iar diseară, toți cei care l-au cunoscut, iubit sau apreciat sunt așteptați la priveghiul organizat în comuna Cumpăna, locul de baștină al bărbatului.

Marcel Toader va fi înmormântat mâine. Sicriul e în drum spre Constanța

În ziua înmormântării afaceristului sunt așteptate zeci de persoane, căci acesta avea foarte mulți prieteni. Familia sportivului este îndurerată, iar fiul și mama acestuia nu mai au nici lacrimi să-l plângă. Maximilian s-a implicat în a pune la punct fiecare detaliu legat de priveghi și de înmormântare.

Omul de afaceri s-a stins din viață sâmbătă, 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani în comuna ilfoveană Periș, în urma unui infarct miocardic. Bărbatul avea serioase probleme de sănătate, însă niciodată nu a făcut un caz din asta. Mai mult, a mai suferit un infarct în urmă cu șapte ani de zile, pe vremea când era cu Gabriela Cristea.

Marcel Toader inmormantare
Marcel Toader a făcut infarct sâmbătă, 3 august. Sursa foto: spynews.ro

Toader a murit cu un mare regret: a vrut să aibă o fată

Bărbatul a murit cu un mare regret: își dorea din toată inima să fie tată de fată. Afaceristul era cunoscut nu doar în lumea business-ului din București și în breasla rugbyștilor, ci și în lumea high-life-ului monden. A fost căsătorit de 6 ori, iar printre femeile cu care a încercat să își facă o viață cât mai frumoasă se numără cântărețele Maria Constantin și Anamaria Ferencz, dar și prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

Toader și fosta nevastă, cântăreața de muzică populară Maria Constantin, nu doar că și-au oficializat relația de iubire, ci au și expus-o participând în urmă cu ceva timp în reality-show-ul „Ferma vedetelor” de la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×