Ce legătură era între Andreea Marin şi Marcel Toader: “Îmi place ca femeie“

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
04/08/2019, 18:33
Ce legătură era între Andreea Marin şi Marcel Toader: “Îmi place ca femeie“
Marcel Toader ar fi avut o idilă cu Andreea Marin. Sursa foto: stirescu.ro

Personaj controversat, Marcel Toader a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri, cele mai multe dintre acestea fiind de ordin sentimental. Chiar dacă a trecut prin nu mai puțin de șase căsnicii, toate încheiate în condiții nu tocmai bune, fostul om de afaceri a atras întotdeauna atenția celor mai râvnite prezențe feminine ale showbiz-ului românesc, printre acestea numărându-se inclusiv Andreea Marin.

Ce spunea Marcel Toader despre relația cu Andreea Marin

Chiar dacă a negat vehement acest lucru, nu puține au fost vocile care susțineau că între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă prietenie. În urmă cu doi ani, pe când era căsătorit cu solista de muzică populară Maria Constantin, fostul rugbist a recunoscut că o „simpatizează” pe cea cunoscută drept Zâna Surprizelor, însă nu s-a pus niciodată problema unei povești de dragoste.

Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie, dar între noi n-a fost nimic. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, a declarat Marcel Toader la vremea respectivă.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Sursa foto: click.ro
Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Sursa foto: click.ro

Marcel Toader: „Andreea Marin îmi place ca femeie”

De altfel, cunoscutul om de afaceri a avut adesea numai cuvinte de laudă la adresa îndrăgitei prezentatoarei TV devenite celebră odată cu emisiunea Surprize Surprize, care făcea furori la începutul anilor 2000.

Nu pot să mint, mi-a plăcut de ea şi ca femeie, şi ca profesionistă. Doar că, la acea vreme, eram amândoi puţin căsătoriţi. Am ieşit de câteva ori cu grupul cu care lucra, cu corpul de balet”, a mai spus Marcel Toader într-una din emisiunile televizate la care a luat parte de-a lungul timpului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×