Marcel Toader are mari probleme! Va fi executat silit? „Sunt lucruri care trec în viață”

Marcel Toader are mari probleme! Va fi executat silit? „Sunt lucruri care trec în viață”
Marcel Toader, executat silit. Trebuie să părăsească apartamentul în care locuiește. Sursa foto: CANCAN

Problemele financiare ale lui Marcel Toader par să se fi acutizat, așa cum a scris presa în ultimii doi ani. Fostul soț al Gabrielei Cristea ar putea fi executat silit, scrie presa mondenă. Despre situația lui financiară acesta a vorbit la Antena Stars și a spus că trebuie să plece din apartamentul în care locuiește din cauza datoriilor acumulate.

Marcel Toader, 40.000 de euro datorie la întreținere

Toader a declarat că a ajuns în situația aceasta din cauza insolvenței și că există persoane pe care le-a împrumutat în urmă cu jumătate de an și încă nu a primit banii înapoi. Acesta a mai spus că din cauza bunăvoinței sale, acum trebuie să se mute în altă casă, căci apartamentul său va fi scos la licitație.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă.

Marcel Toader ar fi scos 400.000 de euro din conturile Gabrielei Cristea. Sursa foto: CANCAN

Gabriela Cristea ar fi rămas fără 400.000 de euro și dă vina pe Toader

Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.” a declarat Marcel Toader la Antena Stars.

Despre executarea silită a imobilului în care locuiește, presa a scris încă de anul trecut. Conform informațiilor publicate în luna octombrie a lui 2018, Toader nu și-a plătit întreținerea de mai bine de patru ani la apartamentul unde stătea. A fost dat în judecată de asociația de locatari din cauza datoriei care se ridică undeva la 40.000 de euro, scria ziarul Click.

În acest dosar, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită a fostului rugby-ist. Mai mult, fosta soție, Gabriela Cristea, l-a acuzat pe acesta că a vitregit-o de 400.000 de euro, sumă care a dispărut din conturile fostei prezentatoare de la Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×