Marcel Toader, despre relația dintre Maria Constantin și Dacian Varga: „Probabil au aceeași gândire”

Victor Anghel   
în Instant Articles
28/12/2018, 08:38
Marcel Toader, despre relația dintre Maria Constantin și Dacian Varga: „Probabil au aceeași gândire” GALERIE FOTO
Marcel Toader, despre relația dintre Maria Constantin și Dacian Varga: "Probabil, au aceeași gândire"

La un an de la dezvăluirile intime din mariajul cu Maria Constantin, Marcel Toader a făcut declarații neașteptate despre relația fostei soții cu Dacian Varga. Când i-au auzit gândurile, susținătorii săi și ai cântăreței de muzică populară și-au dat seama că nu mai au resentimente unul față de celălalt.

Maria Constantin și fostul fotbalist Dacian Varga sunt împreună de mai bine de jumătate de an. „Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, au declarat pentru click.ro persoane apropiate din anturajul celor doi îndrăgostiți

Marcel Toader, declarații surpriză despre relația dintre Maria Constantin și Dacian Varga

În timp ce fosta soție și-a refăcut viața și și-a găsit fericirea în brațele lui Dacian Varga, Marcel Toader e încă singur la aproape un an de la pronunțarea divorțului. În cadrul unui interviu oferit recent, afaceristul a mărturisit că se bucură pentru relația pe care Maria Constantin o are cu iubitul ei și că îi dorește multă fericire.

„Ce pot să vă zic? Mă bucur pentru ea, îi doresc multă fericire. Probabil au aceeași gândire, principii și așa merge relația în continuare”, a declarat Marcel Toader pentru click.ro.

În vârstă de 55 de ani, afaceristul a sărbătorit Crăciunul împreună cu mama sa. Și, dacă în viața amoroasă nu a răsărit încă soarele, în cea profesională îi merge foarte bine. De curând, el și-a deschis o afacere.

„Am fost la mama, eu nu am gătit nimic pentru că ea a făcut de toate, nu mi-a lipsit nimic. Am deschis recent o afacere și simt că o să îmi meargă destul de bine. În momentul de față nu există nimeni în viața mea, deocamdată nu am timp”, a mai povestit fostul rugbist în cadrul aceluiași interviu.

Maria Constantin are un fiu din mariajul cu primul soț

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la începutul acestui an

Artista de muzică populară și fostul rugbist au decis să meargă pe drumuri separate în viață toamna anului 2017. La scurt timp de la separare au urmat numeroase dezvăluiri explozive din mariajul celor doi. Conform unor surse, ei au semnat actele de divorț în secret. Totul s-a petrecut pe 23 ianuarie 2018 la un notar de pe Calea Griviței, iar procesul de la Judecătoria Sectorului 5 s-a anulat. Maria Constantin a devenit soția lui Marcel Toader pe 26 septembrie 2015.

În vârstă de 31 de ani, cântăreața de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are acum șase mariaje eşuate. Din prima căsătorie, Maria Constantin are un fiu: Codrin Topată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×