Cum arată Gabriela Cristea la 3 luni de la naștere. Vedeta și-a schimbat stilul de viață

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 10:18
Cum arată Gabriela Cristea la 3 luni de la naștere. Vedeta și-a schimbat stilul de viață GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a intrat din nou la dieta, dupa ce a nascut

Gabriela Cristea a intrat din nou la dietă! La doar câteva luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Gabriela Cristea de televiziune a început lupta cu kilogramele depuse în timpul sarcinii, pentru a reveni la talia de viespe cu care își bucura telespectatorii.

Gabriela Cristea a intrat din nou la dietă

Gabriela Cristea a născut la jumătatea lunii martie o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe micuţa Thea Iris Selena. Sarcina a fost una normală, iar Gabriela Cristea a strălucit. S-a simțit bine pe tot parcursul sarcinii, ba, mai mult, vedeta s-a distrat de minune, pe tocuri, la ziua prietenei sale Adelina Pestrițu, chiar dacă era în luna a opta de sarcină.

După ce a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult în intimitatea căminului ei, iar Tavi a avut grijă să-şi răsfeţe soția, dar și pe cele două fetițe ale sale. De câteva săptămâni însă, vedeta şi-a reluat viaţa socială şi apariţiile la evenimentelemondene, de curând aceasta fiind invitată la emisiunea „Cristina Şişcanu Show” unde a făcut dezvăluiri de senzaţie.

Gabriela Cristea dieta
Gabriela Cristea tine o dieta lejera foto:wowbiz.ro

Dietă cu cinci mese pe zi

Vedeta tv i-a mărturisit prietenei ei bune, care este şi naşa Victoriei, că şi-a schimbat recent planurile cu privire la alăptare, dar şi că a început să ţină o dietă proprie, care de fapt este un fel de viață, scrie wowbiz.ro.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie.

Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat Gabriela.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×