Marcel Toader, uitat de fostele soții în ziua înmormântării! Doar una va fi prezentă la funeralii

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/08/2019, 08:46
Marcel Toader, uitat de fostele soții în ziua înmormântării! Doar una va fi prezentă la funeralii GALERIE FOTO
Marcel Toader uitat de fostele soții în ziua înmormântării

Marcel Toader se pare că a fost uitat de fostele soții, chiar și în ziua înmormântării! Dintre cele 6 femei pe care le-a dus la altar, doar una îl va conduce pe ultimul drum. Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă, în urma unui infarct. Avea 56 de ani.

Marcel Toader, uitat de fostele soții în ziua înmormântării

Marcel Toader se afla sâmbătă la un prieten în vizită, când deodată a scăpat telefonul din mână, apoi imediat a căzut cu capul pe masă. A fost chemată ambulanța, dar medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe fotul mare rugbist. I-au declarat decesul,după 45 de minute de încercări disperate de a-l readuce la viață.

Marcel Toader avea probleme cu banii, în ultima perioadă, fiind nevoit să se întoarcă în șantier. Făcea din nou meseria lui din tinerețe, recondiționa piscine. Lucra cot la cot cu fiul său, Maximilian, iar lucrurile parcă începeau să se îndrepte.

Prietenii mondeni l-au uitat pe Marcel Toader, la fel ca și fostele sale soții

Acum, familia fostului rugbist, devenit și un celebru personaj monden, se pregătește pentru cele mai grele clipe. Miercuri, toți apropiații îl conduc pe ultimul drum pe Marcel Toader. Dintre cele 6 soții pe care le-a avut, doar una se pare că va participala înmormântare.  Este vorba despre mama fiului său, Maximilian, care vrea, probabil, să fie alături de fiul său în această încercare farte tristă.

Vedetele l-au părăsit. Nu doar soțiile, Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea sau Maria Constantin, ci mai toți prietenii din lumea mondenă. Doar câțiva au trecut pe la capela cimitirului Bellu, pentru a-i aprinde o lumânare la căpătâi. Alături de el a fost familia și foștii colegi de rugby.

Mama sa, pe care o venera, a afat de la televizor că fiul său nu mai este. “Eram sâmbătă după-amiază acasă şi m-a sunat nepoata. Am dat şi eu telefon după ce m-a sunat nepoata. A sunat, dar nu a răspuns nimeni. Am aşteptat puţin pentru că am crezut că mă sună. Am zis să dau drumul la televizor şi scria mare cu litere galbene, Marcel a făcut infarct şi a murit. Am aşteptat să apară şi al doilea scris, am zis că nu este adevărat. Am avut înţepături în tot corpul, am zis că nu se poate.

Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. O altă prietenă m-a sunat şi s-a dat în vorbă că plouă, ea ştia, dar nu a vrut să mă anunţe. M-a sunat apoi Raluca, mama lui Maximilian. Mi-a spus «A murit Marcel». Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil, m-a dus la toţi medicii. Când a fost în Franţa mi-a trimis medicamente. Avea grijă de mine”, a spus mama lui Marcel Toader în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×