Gabriela Cristea a anunțat că se mărită pe 24 august 2019. Cum au reacționat fanii: „L-a iubit pe Marcel Toader”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 13:15
Gabriela Cristea a anunțat că se mărită pe 24 august 2019. Cum au reacționat fanii: „L-a iubit pe Marcel Toader”
Gabriela Cristea face mare nuntă pe 24 august. Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

În timp ce Marcel Toader este condus pe ultimul drum, Gabriela Cristea face pregătiri de nuntă. Prezentatoarea de la Antena Stars a scris pe Facebook că va îmbrăca rochia de mireasă pe 24 august 2019, la doar două zile după ce fostul ei soț a murit. Vedeta a fost aspru criticată de persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a anunțat nunta la două zile după moartea lui Marcel Toader

Gabi Cristea face pregătiri de nuntă, mult așteptata nuntă cu Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți civil, însă nu au făcut până acum și petrecerea, așa cum se cade. Practic, Gabi nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă, deși în acte poartă numele cântărețului cu care are două fetițe minunate, Bella Victoria Margot și Iris.

„Pentru că pe 24 august am să îmbrac rochia de mireasă, încerc să revin la o formă fizică bună într-un timp cât mai scurt, cu ajutorul procedurilor de ultimă oră de remodelare corporală”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei de Facebook pe 5 august, imediat după ce a aflat că a murit fostul ei soț.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea poartă doliu? Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea

„Sunteți în doliu după Marcel Toader?”

Anunțul ei a fost aspru taxat de fani. „Eu sunt sigură că plânge în pernă la propriu. Când toată lumea doarme. A iubit acest om din tot sufletul ei… Gândiți-vă că așa mult a slăbit după despărțirea de el… era lemn.!!??Când era la Noră pentru mama mereu vorbea cu așa drag..despre soțul ei..! (n.r.: comentariul se referă la defunctul Marcel Toader). Este un șoc pentru ea, dar clar că este diplomată..!”, a scris cineva.

„Da, Gabriela, nu purta negru. Nu merită nici din respect să porți doliu să-l ierte Dumnezeu după fapte ne dă Dumnezeu; Suferiți după fostul soț?; Da unde plecați, doamna Gabriela? ?? ? Sunteți în doliu după ??Marcel Toader, fostul iubit? Dumnzeu să-l odihnească în pace”, sunt alte comentarii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×