Maria Constantin, gest pentru Marcel Toader în ziua înmormântării. Ce a făcut fosta soţie a afaceristului

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 18:47
Maria Constantin, gest pentru Marcel Toader în ziua înmormântării. Ce a făcut fosta soţie a afaceristului
Maria Constantin a trimis o coroană de flori familiei Toader. Sursa foto: spynews.ro

Chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a avut un gest în memoria fostului ei soț. Cântăreața de muzică populară din Oltenia a trimis o coroană de flori cu un mesaj emoționant, care a fost depusă la locul său de veci din cimitirul comunei Cumpăna din Constanța.

Maria Constantin a trimis o coroană de flori

Din cele șase foste soții ale afaceristului, a fost prezentă la înmormântare doar una dintre soții, Raluca, femeia cu care l-a făcut pe Maximilian. La evenimentul dureros de azi au participat apropiații lui Toader, iar printre ei s-au numărat și câteva vedete precum Silviu Prigoană și Diana Bișinicu.

Toader a fost finul familiei Prigoană, iar Silviu a avut un mesaj de transmis chiar sâmbătă, în ziua morții sportivului care a evoluat de-a lungul carierei sale pentru echipele de rugby de la Farul Constanța, Steaua și Dinamo.

Marcel Toader inmormantare
Marcel Toader a fost condus azi pe ultimul drum. Sursa foto: click.ro

Prigoană, devastat de moartea lui Marcel Toader

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă”, a mărturisit Prigoană pentru FANATIK.

„A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a mai spus Prigoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×