Diana Bișinicu, atacuri dure la înmormântarea lui Marcel Toader: „Se distrau împreună, acum unde sunt?”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 16:56
Diana Bișinicu, atacuri dure la înmormântarea lui Marcel Toader: „Se distrau împreună, acum unde sunt?”
Diana Bișinicu a participat la înmormântarea lui Marcel Toader. Sursa foto: ciao.ro/ wowbiz.ro

Diana Bișinicu a lansat câteva atacuri dure la înmormântarea lui Marcel Toader. Omul de afaceri i-a botezat copilul cântărețe de muzică machedoneană, iar artista s-a arătat extrem de îndurerată la despărțirea de cel care a fost pentru familia ei un sprijin important, pe care l-a comparat cu un părinte spiritual.

Diana Bișinicu îi critică pe așa-zișii prieteni ai fostului rugbist

Marcel Toader a fost înmormântat astăzi în comuna Cumpăna din județul Constanța. Printre cei care au participat la slujbă și la momentul trist al îngropării sicriului cu trupul neînsuflețit al sportivului s-au numărat Silviu Prigoană, cântăreața mai sus amintită, dar și una din cele șase soții, Raluca, cu care l-a făcut pe Maximilian.

Diana Bișinicu le-a spus reporterilor de la Antena Stars care au filmat înmormântarea lui Marcel Toader că ziua de azi a fost una extrem de dureroasă pentru prietenii și familia rugbistului. De altfel, muziciana a spus că ar fi bucuroasă ca lumea să și-l amintească pentru lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru rugby.

Marcel Toader uitat de fostele soții în ziua înmormântării
Marcel Toader uitat de fostele soții în ziua înmormântării
inmormantarea lui marcel toader
Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani. Sursa foto: ciao.ro

Reproșuri la înmormântarea lui Marcel Toader

Artista a avut câteva reproșuri către așa-zișii prieteni ai lui Toader, care au lipsit de la înmormântare. „A avut o piscină foarte cunoscută în București și veri la rând veneau ‘n’ persoane care intrau gratis și care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum… Unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat nașul meu?”, a întrebat cu lacrimi în ochi Diana.

„Ar trebui să spunem că este un fost triplu campion naţional, un mare rugbist şi un mare sportiv. (…) Îşi dorea o soţie cu care să trăiască până la adânci bătrâneţi, asta îmi spunea mereu”, a mai spus Diana, scrie spynews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×