Margherita din Clejani își hrănește maimuța cu…iaurt. Animalul face furori pe internet

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 23:00
Margherita din Clejani își hrănește maimuța cu…iaurt. Animalul face furori pe internet
Margherita din Clejani își îngrijește maimuța ca pe un copil sursă foto: instagram

Margherita din Clejani nu se mai dezlipește de animalul de companie pe care îl hrănește cu iaurt. De când au luat-o, maimuțica i-a cucerit pe Clejani, care o răsfață mai ceva ca pe un copil, devenind, astfel, mascota familiei.

Margherita își hrănește maimuța cu iaurt

De câteva luni, Margherita din Clejani este în culmea fericirii. Și-a luat un animal de companie inedit, o maimuțică simpatică foc, de care are grija ca de ochii din cap. O plimbă, o ia cu ea peste tot, se joacă împreună și o hrănește ca pe un copil.

Acum, pentru că se află în izolare la domiciliu, Marga nu are timp să se plictisească pentru că, maimuțica, plină de energie, îi ocupă tot timpul. Încântată de animalul ei de companie, artista nu se sfiește să împărtășească acest lucru cu fanii ei și s-a fotografiat în diferite ipostaze alături de puiul de maimuță.

Maimuțica mănâncă fructe și legume

Animalul s-a acomodat rapid în casa Clejanilor, mai ales că i se acordă toată atenția, iar Marga îi face toate poftele. Și Viorica o îndrăgește: ”Mănâncă legume şi fructe: roşii, kiwi, broccoli, mango. I-am cumpărat şi pampers, este deşteaptă, fix ca un copil. Trebuie să mergi la doctor cu ea, trebuie vitaminizată, nu este uşor”, a declarat Viorica din Clejani pentru Click.

Este o maimuță capucin, care trăiește în America Centrală și de Sud. Poate ajunge la o înălțime de 50 de centimetri și la o greutate de 3,3 kilograme. Poate trăi până la 30 de ani. De altfel, puiul de maimuță nu este singurul animal care trăiește cu familia Clejani.

Marga și Fulgy mai au doi câini de talie mică pe care îi îmbracă și îi asortează ca pe copii. Au pijamale și paltonașe cu blăniță, după modelul artiștilor de talie mondială, care obișnuiesc să își îmbrace patrupedele în funcție de ținutele adoptate de ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×