Ea este? Margherita din Clejani și-a șocat toți prietenii cu această schimbare radicală de look. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/10/2019, 15:28
Ea este? Margherita din Clejani și-a șocat toți prietenii cu această schimbare radicală de look. FOTO
Ce schimbare de look radicală a făcut Margherita de la Clejani. Sursa foto: stirescu.ro

Margherita din Clejani a devenit în ultima perioadă o fire excentrică și nu ratează nicio ocazie de a face noi schimbări. Cântăreața și-a făcut de-a lungul timpului mai multe intervenții chirurgicale și încearcă să iasă din anonimat ori de câte ori are ocazia. Așa se face că artista și-a făcut o schimbare de look spectaculosă, iar fanii de pe rețelele de socializare nu au mai recunoscut-o. 

Margherita din Clejani s-a tuns și s-a vopsit blondă? Ce look surprinzător are vedeta

Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea când a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea blondă. Vedeta este adepta schimbărilor și nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu câteva luni, mai exact în primăvară, Margherita a mai apărut blondă, iar fanii nu au mai recunoscut-o. Nu vă panicați! Excentrica cântăreață nu s-a tuns și nici nu a renunțat la părul lung și brunet, ci a purtat o perucă blondă.

Frumoasa artistă a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii cu ea blondă și un scurt filmuleț. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar mai mulți internauți i-au transmis că este „adorabilă” sau „superbă”. Vezi aici imaginile de pe contul de socializare.

Cântăreața a renunțat la brunet și a trecut la blond
Margherita de la Clejani s-a făcut blondă sau poartă perucă? Sursa foto: Instagram.com

Margherita de la Clejani urmează să se lanseze în modă

Îndrăgita cântăreață este cunoscută pentru ținutele excentrice pe care le adoptă, dar și pentru garderoba impresionantă. Margherita de la Clejani iubește rochiile și a mărturisit într-un interviu la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că urmează să se lanseze în modă. Așadar, vedeta își va deschide propriul atelier de creații care va purta numele MARCLE.

Atelierul de croitorie al artistei a fost deschis în fostul sediu unde era amenajat studioul de înregistrări. Cântăreața adoră să creeze haine și speră să dea lovitură în acest domeniu cu linia sa vestimentară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×