Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 16:31
Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arata Margherita de la Clejani, inainte de operatiile estetice!

Margherita de la Clejani a intrat în show-bizz-ul românesc de câțiva ani. Este fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, este cântăreață, iar televiziunile se bat să o atragă în fel de fel de emisiuni.

A fost și Burlăcița, la Antena 1, iar acum Margherita de la Clejani merge pe Drumul Elefantului de la populara emisiune Asia Express, unde face echipă cu Iuliana Luciu.

Margherita de la Clejani, total schimbată

Fiica Clejanilor însă se pare că a dat de gustul operațiilor estetice. Mai mult, se pare că acestea creează dependență, deoarece Margerita pare că nu se mai poate opri. Și-a modificat cu ajutorul siliconului sânii, buzele, și-a operat și nasul, iar mai nou se pare că bruneta și-a umblat puternic chiar și la pomeți.

S-a schimbat complet față de cum arăta în urmă cu câțiva ani, când filma cu familia sa ”Clejanii”, de la Kanal D. Schimbările radicale prin care a trecut i-a adus Margheritei de la Clejani acuzații grave. Unul dintyre contestatarii săi este Codin Maticiuc, care s-a luat de operațiile estetice ale Margheritei. Acesta a ținut să precizeze că artista este transformată total și că s-a urâțit în ultima perioadă. „Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a scris Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

Viorica de la Clejani a sărit în apărarea fiicei sale.  „Urât om ești!”, i-a transmis artista, iar replica lui Codin Maticiuc nu s-a lăsat așteptată: „Ha, ha. Da, știu. Și mai sunt și pitic în plus”.

Cum arata Margherita de la Clejani
Asa arata Margherita de la Clejani, inainte de operatiile estetice

Războiul declarațiile a continuat între mama Margheritei și contestatarul său. Codin Maticiuc a postat un alt mesaj pe contul de socializare, ironizându-le pe Viorica și Margherita. „Am pus și eu un instastory, ieri, despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus ‘un pic’! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu` Quatro Formagi, să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu Funghi, dar chiar am auzit niște vorbe. Mă-sa avea clar dreptate, vă las mai jos și ce i-am zis. Plus că, na, i-am supărat copilul și ea e mă-sa. Dar cred că și eu am dreptate cu ce ziceam”, a fost postarea lui Codin Maticiuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×