Asia Express 2019: Margherita de la Clejani a ajuns la spital. Ce boală i-au descoperit medicii

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 21:46
Asia Express 2019: Margherita de la Clejani a ajuns la spital. Ce boală i-au descoperit medicii GALERIE FOTO
Margherita de la Clejani are probleme de sănătate! Artistei i s-au agravat la Asia Express, din cauza condițiilor

Din păcate, Margherita de la Clejani are probleme grave de sănătate. Aceasta a acuzat stări de rău cumplite în timpul curselor de la Asia Express. În urma unui episod care a făcut-o pe brunetă să spună că nu mai poate continua în niciun fel, a ajuns de urgență la spital. Atunci, medicii i-au dat vestea că are o infecție la rinichi cu care, din păcate, a venit de acasă, dar s-a agravat pe parcursul show-ului de aventură. Marga și Iuliana Luciu au părăsit competiția după ce au pierdut cursa pentru Ultima Șansă în detrimentul surorilor Drăgușanu.

Norocul pare că le-a surâs pentru că Bianca și sora ei Oana au decis să părăsească definitiv competiția, astfel că echipa venită să umple golul a fost cea formată din Margherita și Iuliana. „N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi”, a anunțat Gina.

Margherita de la Clejani, de urgență la spital! „ boala e evoluat foarte repede

Concurenții de la Asia Express sunt de-a dreptul șocați. Aceștia nu credeau că problemele Margheritei de la Clejani sunt atât de grave. După ce a ajuns la spital, artista a primit o veste proastă de la medici. Cântăreața suferă de o infecție la rinichi. Gina le-a adus la cunoștință celor aflați în show despre starea de sănătate a coechipierei lor. „Am vești proaste despre Margherita. Vreau să vă spun că nu a jucat niciun moment teatru, chiar i-a fost foarte rău. Ea este în spital.

Margherita de la Clejani, de urgență la spital!
Margherita de la Clejani, de urgență la spital!

Are o infecție la rinichi cu care, se pare, a venit de acasă, dar care s-a agravat aici”, le-a spus Gina Pistol, gazda emisiunii de televiziune, concurenților. Șerban Copoț a mărturisit faptul că nu este deloc surprins de evoluția problemelor de sănătate ale Margheritei de la Clejani. „Uite că boala e evoluat foarte repede, a stat în ploaie, frig, în niște condiții care au amplificat problemele.” 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×