Gina Pistol, după Asia Express: ”Am luat pastile. Mă trezeam că plâng fără motiv!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 16:04
Gina Pistol, după Asia Express: ”Am luat pastile. Mă trezeam că plâng fără motiv!” GALERIE FOTO

Gina Pistol a trăit periculos în India.  Vedeta a luat un pumn de pastile. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, prezentata de Dan Capatos, modelul a vorbit despre experienta ei, ea fiind nevoită să ia multe pastile pentru a nu se îmbolnăvi de malarie.  „La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atata galagie in hotelurile de 4 stele unde ne cazau, incat am ajuns sa dorm doar daca luam somnifere. Oamenii aia faceau galagie, era ceva normal pentru ei. Am avut reactii ciudate de la pastilele impotriva malariei. Nu se intelegea nimeni cu mine”, a spus Gina.

Despre relația cu Smiley, tot în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, vedeta a declarat:  „ Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”. 

Gina Pistol: ”Am vorbit cu el despre nuntă.Când ma voi mărita, voi face o petrecere în aer liber”

„A fost foarte frumos desi eram buimacă după Asia Express. Am așteptat-o un an întreg și a trecut atât de repede. Au fost clipe frumoase. Rezist încă un sezon, eu duc. La greu nu mai aveam baterii, dar rezist. Mie imi place sa călătoresc. Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritata). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta, a spus vedeta.

Gina Pistol se pregătește de nuntă

Tot ea a ținut să adauge: ”Asia Express nu a fost grea pentru noi, ci pentru concurenți. Toți au avut lacrimi în ochi. Când împartț același loc, cunoști oamenii. Toți sunt simpatici în general, dar în India le vezi fața reală. Unii au plâns pentru că nu au mai putut. A fost o perioadă lungă, am stat o lună. Liviu si Andrei au avut program mai bun ca al meu. Mă trezeam pe la 3 și ceva ca la 6 dimineața să fiu la cort. Ei plecau pe la 8 dimineața”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×