Cum a mers pe stradă Vica Blochina, alături de Margherita. Au început filmările pentru Asia Express. Foto

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/10/2019, 18:09
Cum a mers pe stradă Vica Blochina, alături de Margherita. Au început filmările pentru Asia Express. Foto
Vica Blochina se pregătește de Asia Express. Sursa foto: Instagram

Antena 1 a dat startul filmărilor pentru sezonul cu numărul trei al emisiunii Asia Express și anunță noi provocări incredibile pentru vedetele înscrise în competiție. Printre acestea se numără și Vica Blochina, care va face echipă cu Margherita, fiica interpreților de muzică de petrecere Viorica și Ioniță din Clejani.

Vica Blochina a atras toate privirile pe străzile din Capitală

De altfel, fosta asistentă TV s-a fotografiat recent pe străzile din Capitală, alături de partenera cu care speră să cucerească mult-râvnitul trofeu. Imaginea a fost postată chiar de blondină pe rețelele sale de socializare, anunțându-i cu această ocazie pe fani că este gata să pornească în cea mai mare aventură din viața sa.

Și am@plecat in @asiaexpressromania ..prin București… @margheritaclejani …. #tvshow #realityshow @antena1_oficial”, a scris Vica pe contul personal de Instagram, iar ținuta sa a stârnit numeroase reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă și-a propus să facă totul pentru a cîștiga competiția, însă misiunea nu este deloc ușoară, în condițiile în care Alex Velea și Mario Fresh și-au impus la rândul lor acest obiectiv.

Vica Blochina și Margherita, gata de Asia Express. Sursa foto: Instagram
Vica Blochina și Margherita, gata de Asia Express. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol anunță noile provocări de la Asia Express

Pregătirile pentru noul sezon Asia Express sunt în toi, iar producătorii show-ului le-au pregătit telespectatorilor o nouă surpriză de proporții, dezvăluită chiar de Gina Pistol. Este vorba despre un jurnal de călătorie care le va permite fanilor să intre în atmosfera de la filmările reality show-ului.

Avem o noutate în acest sezon, un jurnal de călătorie care va fi difuzat și la televizor, astfel încât telespectatorii vor putea vedea exact ce se întâmplă la filmări și cum decurg lucrurile în Asia Express”, a declarat gazda emisiunii, într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×