Traseu nou-nouț în sezonul 3 din Asia Express! Ce vor avea de făcut concurenții!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 17:03
Traseu nou-nouț în sezonul 3 din Asia Express! Ce vor avea de făcut concurenții! GALERIE FOTO
Traseu nou la Asia-Express, sezonul 3

Asia Express revine pe micile ecrane cu un traseu nou, care nu a mai fost dat la niciun concurs, din nicio țară unde cea mai dură emisiune a făcut furori. Antena 1 a anunțat că deja au început filmările pentru cea de-a treia ediție a celebrei emisiuni.

Traseu nou la Asia-Express, sezonul 3

Așadar, sezonul 3 din Asia Express le aduce telespectatorilor o mulțime de surprize, momente inedite și vedete care îi vor vrăji pe fanii emisiunii. Filmările pentru noul sezon vor începe în curând și vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

Asia Express Drmul Comorilor revine la Antena 1 în primăvara anului viitor, iar concursul se va desfășura pentru prima dată în Filipine și Taiwan. Concurenții vor fi tot grupați în nouă perechi, iar regulile vor fi aceleași. Vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Traseu nou la Asia-Express, sezonul 3
Traseu nou la Asia-Express, sezonul 3

Încep filmările la Asia Express, Drumul Comorilor

Telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan. România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă, anunță reprezentanții postului.

Raluka și Ana Baniciu au câștigat primul sezon Asia Express, iar cea dea doua ediție a fost revendicată de CRBL și Oase. Cel mai recent sezon Asia Express a fost prezentat de Gina Pistol, care i-a avut ca co-prezentatori pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Încă nu se știe dacă echipa de prezentatori va rămâne aceeași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×