Mihai Bendeac, luat pe nepregătite de izolare: ”Mi s-a făcut un pic frică”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 15:48
Mihai Bendeac, luat pe nepregătite de izolare: ”Mi s-a făcut un pic frică”
Mihai Bendeac, luat pe nepregătite de izolare: ”Mi s-a făcut un pic frică”. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Bendeac pare că a fost luat pe nepregătite de pandemia de coronavirus și recunoaște că are doar provizii minime în casă. Juratul de la „iUmor” a mărturisit că în general petrece mult timp în casă, doar că acum are o altă stare și chiar se teme de ce s-ar putea întâmpla.

Actorul Mihai Bendeac, surprins fără provizii de COVID-19

Pandemia de coronavirus ne-a obligat pe toți să rămânem în locuințe pentru a ne proteja sănătatea. Dacă multor persoane le este greu să stea numai în casă Mihai Bendeac nu este de aceeași părere pentru că asta a făcut în ultimii 20 de ani, însă acum l-a cuprins puțin teama, mai ales că are doar provizii minime.

„De când mă ştiu încercaţi să vă gândiţi la această stare în care sunteţi în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având nişte minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc.

Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu ştiu ce”, a scris actorul pe una dintre reţelele sale de socializare.

Juratul de la Antena 1, panicat din cauza pandemiei de coronavirus

Juratul din emisiunea „iUmor” de la Antena 1 spune că de când a fost instaurată starea de urgență i s-a schimbat percepția despre tot ce se întâmplă în jur și chiar i s-a făcut puțin teamă.

De asemenea, actorul din serialul „Băieți de oraș” îndeamnă oamenii să stea în casă pentru a evita răspândirea sau îmbolnăvirea cu COVID-19. Mihai Bendeac a mai spus că încearcă pe cât posibil să fie creativ în continuare.

„Numai că acum ea devenind complet şi irevocabil realitate, în sensul în care e şi stare de urgenţă, sunt şi goarnele, e şi vreme urâtă afară, e şi… e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, a mai transmis actorul pe contul său de socializare.

Mihai Bendeac este nerăbdător să revină la viața normală, motiv pentru care mai în glumă, mai în serios se plimbă cu liftul de dragul vremurilor bune. Cunoscutul actorul a mărturisit că cel mai mult îi lipsește perioada aceasta teatru și energia pe care o avea înainte de spectacol.

„Am mers cu liftul de la 8 la 2 ca să fac această poză ce îmi amintește de vremurile în care eram penibil cu pozele mele din lift. Dar ce dor îmi e să fiu iar penibil.

Adică mi-e dor de viața mea normală. Și de TEATRU. Când se apropie ora 19:00, în fiecare zi, mă cuprinde energia aia de spectacol… Dar…”, a scris juratul „iUmor” pe contul său de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×