Marele regret al Cristinei Ţopescu! „Eu n-am copii decât ai altei specii”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 08:27
Marele regret al Cristinei Ţopescu! „Eu n-am copii decât ai altei specii” GALERIE FOTO
Cristina Țopescu a încetat din viață la vârsta 59 de ani. Sursa foto - hepta.ro

Marele regret al Cristinei Ţopescu a fost legat de faptul că fosta prezentatoare TV nu a putut avea copii. Astfel, într-un interviu aceasta a povestit că cea mai mare suferință a ei s-a petrecut din cauza unei erori medicale „sau poate două”.

Marele regret al Cristinei Ţopescu!

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au facut imposibila dorința asta a mea mare.

Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului.

„Eu n-am copii decât ai altei specii”

Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe.

Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, spunea Cristina Țopescu.

Vă readucem aminte că realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din oraşul Otopeni, conform unui anunț făcut de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×