Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig! Poliția a intervenit

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 18:18
Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig! Poliția a intervenit
Fetiță bătută crunt de mama sa. Sursa foto: realitateadegiurgiu.net

Incident șocant într-un sat din județul Galați, unde o fetiță de numai 7 ani a fost bătută crunt de mama ei, apoi aruncată afară în frig. Strigătele fetiței au alertat un vecin, care a mers la fața locului, apoi a sunat la 112.

Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig

Evenimentul șocant s-a petrecut pe data de 10 ianuarie 2020, în satul Poşta, comuna Gohor, din județul Galați. O fetiță de nici șapte ani a fost bătută și aruncată dezbrăcată afară în ger, de propria mamă, scrie Adevărul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un vecina auzit strigătele disperate ale fetiței și a ieșit sp vadă ce se întâmplă. A rămaș șocat atunci când a găsit-o pe fetița dezbrăcată, în frig.

Fetița a fost luată de Asistența Socială

Vecinul a încercat să poarte un dialog cu părinții fetei, însă fără vreun rezultat, deoarece ambii erau în stare de ebrietate. Bărbatul a vrut să o ia pe fetiță și s-o culce cu fiica sa dar părinții au refuzat. ”Nu vreau cu mama!”, a țipat sfâșietor fetița. Vecinul a filmat însă întreaga scenă și a sunat la 112, anunțând atât Poliția, cât și Protecția Copilului.

La scurt timp după incident, vecinul care a salvat-o pe copilă a dezvăluit că fetița a fost preluată de către autorități. „Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.

Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile”, a notat bărbatul pe Facebook.

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin 112, de un bărbat din comuna Gohor, satul Poşta, cu privire la faptul că o femeie din aceeaşi localitate şi-a agresat fiica, o minoră de 7 ani.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că femeia respectivă se afla sub influenţa alcoolului, minora fiind găsită în curtea imobilului. În prezenţa asistentului social din cadrul primăriei Gohor, minora a fost condusă şi internată într-un centru de primire minori.

În acest caz se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, a declarat, pentru Adevărul, comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×