Marcel Vela, noi precizări după moartea Cristinei Țopescu: „Astăzi vor fi și concluziile preliminare ale medicilor legiști privind decesul”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 12:08
Marcel Vela, noi precizări după moartea Cristinei Țopescu: „Astăzi vor fi și concluziile preliminare ale medicilor legiști privind decesul”
Ministrul de Interne, Marcel Vela Sursa foto: hepta.ro

Marcel Vela a făcut noi precizări în privința anchetei deschise după moartea Cristinei Țopescu. Fosta prezentatoare TV a fost găsită fără suflare în propria casă, iar primele informații indică faptul că decesul s-ar fi produs în urmă cu aproape trei săptămâni.

Conform procedurii în astfel de cazuri, a fost întocmit dosar penal de moarte suspectă. Ministrul de Interne a anunțat luni dimineață că în cursul acestei zile sunt așteptate primele concluzii ale medicilor legiști, care analizează în momentul de față trupul neînsuflețit al jurnalistei.

Marcel Vela, anunț de ultimă oră în cazul anchetei deschise după moartea Cristinei Țopescu

Deocamdată se fac cercetări și astăzi vor fi și concluziile preliminare ale medicilor legiști privind decesul”, a declarat Marcel Vela. De altfel, ministrul a fost cel care a anunțat oficial decesul Cristinei Popescu, precizând că o vecină a sunat la 112, speriată că nu a mai văzut-o de câteva zile, în condițiile în care mașina din fața casei era nemișcată.

Da, a fost un moment delicat. Am fost anunţat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunţat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristinei, nu o mai văzuse pentru că maşina era nemişcată în faţa casei. S-au mobilizat forţele din zonă, s-a intrat în casă şi s-a realizat că este o tragedie şi că nu mai este printre noi Cristina Ţopescu”, a anunțat acesta duminică noaptea la România TV.

Mesajul vecinei care a semnalat dispariția Cristinei Țopescu: „Nu fiți hiene”

Vecina care a alertat autoritățile, speriată că nu o mai văzuse de o vreme bună pe Cristina Țopescu, a reacționat printr-un mesaj dur pe pagina de Facebook, la doar câteva ore după ce a devenit oficial faptul că jurnalista nu mai este printre noi. Diana Maria, pe numele său, îndeamnă reprezentanții presei să trateze aceste momente delicate cu decență și să fie „oameni, nu hiene”.

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câţiva ani. Cristina care imi este prietena şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă.

Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat. Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. In plus, aşa era Cristina. Câteva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune şi sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Și nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple când ii va veni ceasul”, a scris vecina Cristinei Țopescu.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×