Liviu Târoiu, primarul din Câmpulung, a rămas fără permis de conducere! Edilul s-a urcat băut la volan

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 10:42
Liviu Târoiu, primarul din Câmpulung, a rămas fără permis de conducere! Edilul s-a urcat băut la volan
Primarul orașului Câmpulung a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan. Sursa foto: digi24.ro

Primarul din Câmulung a rămas fără permis de conducere, după ce a decis să se urce la volan în timp ce se afla în stare de ebrietate provocând chiar și un accident rutier! Edilul Liviu Târoiu putea provoca o adevărată tragedie!

Primarul orașului Câmpulung a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan

După ce s-a cinstit cu câteva pahare, primarul orașului Câmpulung s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat la plimbare. Aventura sa se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Primarul Liviu Târoiu a provocat un accident rutier, însă acesta s-a soldat doar cu pagube materiale, din fericire.  Accidentul s-a produs pe bulevardul I. C. Brătianu din Câmpulung, în coliziune fiind implicate două autoturisme.

Edilul avea o alcoolemie de 0,80 de mg/l în aerul expirat

„Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influența alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat sursele citate.

Primarul din Câmpulung a fost dus la spital pentru a fi recoltate probe biologice. Autoritățile au întocmit un dosar penal și i-au reținut permisul. Acesta a avut o alcoolemie de 0,80 mg/l în aerul expirat.

Edilul ar fi lovit o mașină oprită la semafor după ce ar fi venit de pe altă stradă, a efectuat viraj stânga și nu s-a încadrat corespunzător, așa că a acroșat o mașină oprită la semafor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×