Accident rutier grav în județul Suceava. Șapte persoane au fost rănite

Accident rutier grav în județul Suceava. Șapte persoane au fost rănite
Șapte persoane au fost rănite într-un grav accident rutier produs în județul Suceava. Sursa foto: hepta.ro

Opt persoane au fost implicate într-un grav accident rutier produs vineri dimineață în Pasul Mestecăniș, județul Suceava, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului puternic, șapte dintre victime s-au ales cu răni grave și au avut nevoie de intervenția medicilor.

Șapte persoane rănite într-un accident din județul Suceava. Anunțul autorităților

În accidentul rutier din Pasul Mestecăniș au fost implicate două autovehicule. Din totalul de 8 persoane, 7 primesc îngrijiri medicale”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava. Autoritățile precizează că nu au fost victime încarcerate în urma accidentului.

În momentul de față, pompierii militari intervin la fața locului cu două ambulanțe SMURD, iar două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava acordă îngrijiri medicale răniților. De asemenea, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea nefericitului eveniment rutier.

Victimele au ajuns de urgență la spital

Cele șapte persoane rănite au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc. Potrivit ISU Suceava, toate victimele sunt conștiente și cooperante, iar primele investigații arată că două dintre acestea au suferit leziuni grave în urma cumplitului accident rutier.

Din primele informații, unul dintre șoferi a pătruns aiurea pe contrasens și acolo a lovit un vehicul care circula regulamentar.Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, anunță reprezentanții Centrului Infotrafic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×