Liviu Dragnea, atac fără precedent: „Klaus Iohannis a săvărșit un act de înaltă trădare”

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
16/12/2018, 18:49
Liviu Dragnea, atac fără precedent: „Klaus Iohannis a săvărșit un act de înaltă trădare”
Liviu Dragnea, atacă dur președintele României!

Liviu Dragnea s făcut declarații foarte dure la adresa președintelui României. După cum a spus acesta: Iohannis a săvârșit un act de trădare când a spus că România nu e pregătită să preia președinția UE. Domnule Iordache, vă rog să depuneți plângerea de înaltă trădare. Șeful Partidului Social Democrat a atacat dur duminică, în cadrul Consiliului Comitetului Național PSD.  „Au fost doi ani în care am fost amenințați, anchetați, urmăriți, ceea ce se întâmplă și în continuare.

Au încercat prin orice mijloace să ne oprească. De ce? Pentru ca românii să nu fie fericiți. PSD a fost supus celui mai dur program anti. S-a încercat sfâșierea PSD, atât din exteriorul țării, cât și din interior, atât din interiorul partidului, cât și din exteriorul lui. Foștii noștri camarazi ne-au trădat, se înghesuie într-un partid făcut de securiști. A fost un asalt permanent, furibund, la adresa PSD, a guvernului, a premierului, a mea, a lui Călin, pentru a duce la căderea guvernului.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Liviu Dragnea, atac la reuniunea PSD!

„Au ieșit numai cu minciuni la adresa noastră. Avem rezultate cu care trebuie să ne mândrim. Dar ele sunt obligația și responsabilitatea noastră. PNDL: eu l-am inventat, împreună cu Sevil Shhaideh. Îi mulțumesc. Din păcate, nu e un program-vedetă, nu e prezentat la TV. E important că locuitorii din comuna Vișina, de la Paul Stănescu, să știe ce s-a întâmplat și în comuna Troianu din Teleorman.

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Doamna premier, vă doresc succes miercuri la ședința CSAT, pentru buget. Noi le-am spus românilor acum doi ani să îndrăznească să creadă în PSD. Dacă guvernul e format din patrioți, oameni care știu și au curajul să facă, românii vor trăi într-o țară mai bună, cu condiția să fie un guvern românesc (aplauze slabe din sală). Miza noastră e ca toți românii să aibă acces la o justiție independentă, care să nu fie căpușată de serviciile secret. Dacă un primar PSD stă ascuns după cireș și nu le explică oamenilor realizările, nu e patriot”,  a declarat acesta în cadrul Consiliului Național al Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: „Iohannis trădează interesele României”

„România nu acceptă poziția de stat de mâna a doua în UE. Înțeleg că noi avem în principal dreptul de a pune la dispoziție resursele acestei țări. Și noi ne dorim ca toate companiile care lucrează în România să plătească taxele în România. Eu sunt foarte deschis, foarte sincer, foarte cinstit și am susținut aceste chestiuni cu oficialii europeni. Eu sunt prea prăjit, prea pățit de condamnări pe nedrept ca să nu accept să îmi spun măcar punctul de vedere. Așa și cu cei de la Bruxelles. Îi iubim, îi respectăm, dar avem și noi nevoie să avem dreptul măcar să ne spunem opinia.

Explicație absenței mele de la Congresul socialiștilor europeni la Lisabona: Nu poate să îmi ceară nimeni să mă bag în poză cu cineva care dușmănește România, care face rău țării mele. Măcar să ne asculte. Dar nu putem avea limbaj dublu. Axi să mergem să facem poze, mâine, să ne târască la nu știu ce tribunal internațional. Ce corupție? Un antemergător folosit de procurorul general Nițu? Dosarul Liei Olguța Vasilescu? Îndemnul meu de a cere românilor să meargă la referendum? Dosare construită pe probe falsificate, denunțuri obținute prin șantaj, înregistrări contrafăcute?” 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×