Decizia PSD: Ordonanța de Guvern pentru amnistie și grațiere până pe 15 ianuarie! Ce spune Liviu Dragnea

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 18:26
Decizia PSD: Ordonanța de Guvern pentru amnistie și grațiere până pe 15 ianuarie! Ce spune Liviu Dragnea
Decizia Partidului Social Democrat despre amnistie și grațiere!

Decizia Partidului Social Democrat despre ordonanța de Guvern pentru amnistie și grațiere va veni până pe 15 ianuarie! Liderul PSD a făcut mai multe declarații despre acestea în cadrul Consiliului Național al PSD. De asemenea, nu a putut lipsi tocmai premierul României, Viorica Dăncilă, la această reuniune. Aceasta a vorbit despre evoluția partidului și despre ce lucruri au fost dobândite odată cu guvernarea. Mi-am spus mereu, dacă Dumneavoastră aveți puterea să mergeți mai departe și noi trebuie să o facem, pentru întreaga țară.

 Nu voi ceda! Chiar dacă unii nu cred, eu sunt un om puternic ce știe ce are de făcut.  Vă asigur că am forța de a merge mai departe, dacă voi avea susținerea voastră. Pentru asta promit că am să depășesc toate obstacolele și toate piedicile. După câștigul din 2016, guvernarea a fost blocată și atacată, orice demers parlamentar a fost atacat public, cu toate acestea, am reușit să facem schimbări. PSD a reușit creșterea salariilor, pensia minimă și multe altele.

Decizie PSD: OUG pentru amnistie și grațiere până pe 15 ianuarie 2019!

Liderul Partidului Social Democrat a vorbit în cadrul reuniunii despre ordonanța controversată a amnistiei și grațierii. „În aceşti ani de guvernare, să nu uităm că am avut şansa de a le realiza pentru că am obţinut cea mai mare încredere pe care românii au acordat-o unui partid politic. Pentru mine e o responsabilitate uriaşă. Am fost criticaţi, atacaţi, urmăriţi, anchetaţi şi ameninţaţi. Au încrecat să ne oprească să nu realizăm programul de guvernare.

Liviu Dragnea, lider PSD
Liviu Dragnea, lider PSD

Am fost trădat de unii care au fost camarazi şi se înghesuie la un partid de securişti. S-a încercat sfâşierea PSD”, a declarat liderul Partidului Social Democrat.  De asemenea, în același context, Călin Popescu Tăriceanu, președinte al ALDE, a declarat un război fără precedent pentru liderii europeni. „Principalul obiectiv al coaliției PSD-ALDE pentru președinția UE este să promovăm o Europă cu o singură viteză, fără cetățeni de mâna a doua.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×