Urările românilor pentru premierul Viorica Dăncilă de ziua sa

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 17:07
Urările românilor pentru premierul Viorica Dăncilă de ziua sa GALERIE FOTO
Urările românilor pentru premierul Viorica Dăncilă de ziua sa

Astăzi, 16 decembrie, Viorica Dăncilă își aniversează ziua de naștere, iar unii dintre români i-au transmis prin intermediul Facebook-ului mesajele lor. Unele dintre acestea au fost pozitive, în timp ce alții au avut unele negative; ei au criticat-o și au îndemnat-o să renunțe la funcția de premier al României.

La împlinirea a 55 de ani, Viorica Dăncilă și-a sărbătorit ziua prin muncă. Tot astăzi au loc două reuniuni ale PSD – Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional.

Urările românilor pentru premierul Viorica Dăncilă de ziua sa

În rândurile de mai jos sunt doar 10 dintre sutele de mesaje pe care internauții le-au lăsat pe Facebook la postările făcute despre sărbătorita zilei din politică pe pagina oficială a site-ului Știri Mondene de pe celebra rețea de socializare.

“La mulți ani fericiți!”, “Aș vrea ca dorința pe care ți-o pui azi la tăierea tortului să fie demisia…”, “La mulți ani! Sănătate și putere!Ignorați răutățile!”, “Banii… nu te fac mai deștept. Mai bine mai sarac, dar să te ducă capul. Bogată, da’ proastă”, “Astăzi e ziua de naștere, nu este vorba de politică. Să-i urăm: «La mulți ani și să lupte pentru poporul român ca să avem un trai mai bun»”,

“La mulți ani cu sănătate și realizări lângă cei dragi”, “Nu am nimic cu această persoană, dar îmi permit să-i dau un sfat prietenesc astăzi, de ziua ei: retrage-te până nu e prea târziu!”, “La mulți ani fericiți, nu-mi place politica și nici PSD, dar trebuie să recunosc că doamna e mai activă și prezentă politic decât președintele țării,care mai mereu e în vacanță…”, “La multi ani și lasă-ne în pace. Du-te de la guvernare, oricum ești marioneta pușcăriașului de Dragnea”, “La mulți ani, doamna Dăncilă, multă sănătate” sunt doar 10 dintre urările pe care internauții i le-au transmis pe Facebook premierului României.

Acestea sunt doar șase dintre sutele de mesaje pe care românii le-au transmis Vioricăi Dăncilă pe Facebook

La începutul acestei săptămâni au fost făcute publice rezultatele unui sondaj al Biroului de Cercetări Sociale (BCS) în legătură cu felul în care îi privesc românii pe Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Informațiile s-au viralizat și au dat naștere unor noi glume despre premierul României și liderul PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×