Maria Ghiorghiu, despre Liviu Dragnea: ce anunță clarvăzătoarea

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 11:08
Maria Ghiorghiu, despre Liviu Dragnea: ce anunță clarvăzătoarea GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, profeție incredibilă despre Liviu Dragnea. Ce anunță clarvăzătoarea

O postare recentă făcută de Maria Ghiorghiu pe blogul său oficial a luat prin surprindere pe toată lumea. Cunoscuta clarvăzătoare a dezvăluit o profeție care i s-a arătat în zori de zi și are legătură cu Liviu Dragnea. Pe scurt, ea a auzit o voce care i-a spus: “Acum a venit momentul să-l schimbăm pe Dragnea!”. Cei mai mulți dintre românii care au aflat deja despre acest anunț s-au bucurat și se întreabă când va veni acel moment.

Pe de altă parte, Maria Ghiorghiu a mai mărturisit că a mai auzit un alt glas care i-a spus pe un ton sec, nemulțumit parcă: “Da, să-l schimbați cu ‘noul Dragnea’ de-acuma?”.

Maria Ghiorghiu, profeție incredibilă despre Liviu Dragnea

În rândurile de mai jos este anunțul făcut de Maria Ghiorghiu despre Liviu Dragnea, după ce a avut o revelație.

“Știu că această veste vă va bucura pe mulți dintre voi cei care tot îl faceți pe Dragnea infractor. Eu zic să ne abținem de la astfel de cuvinte și să lăsăm INSTANȚA să-și facă datoria. Așa cum am mai spus și altădată, nimeni nu ar trebuie să fie mai presus de lege, iar cei care au făcut fărădelegi să plătească; să fie pedepsiți conform legilor în vigoare, indiferent de partidul din care face parte, indiferent de statutul său social. Așa cum am mai spus, (dar nu toată lumea înțelege), eu nu fac parte din niciun partid, nu țin cu nimeni anume, ci țin cu acei oameni care sunt la conducere și care pot și vor să facă ceva bun pentru omul de rând. Nu contează cum îi cheamă, nu contează culoarea politică, ci contează faptele lor bune pentru poporul român, pentru pătura de jos a societății sau, mai pe înțelesul tuturor, să nu lase săracii să moară de frig și de foame. Cu astfel de oameni țin sufletește și mă rog pentru că ei să continue să facă fapte bune și să-și iubească aproapele din toată inimă lor, din tot sufletul lor. Acești oameni care fac ceva pentru poporul român merită să fie prețuiți și susținuți în fiecare clipă.

Dar iată ce spunea un glas, astăzi dimineață: «Acum a venit momentul să-l schimbăm pe Dragnea!»

Dar un glas ce părea a fi a unui bărbat, spune cu nemulțumire așa: «Da, să-l schimbați cu ‘noul Dragnea’ de-acuma?». După care, totul ia sfârșit, iar eu îmi notez toate câte am auzit și chiar mă gândesc că dacă așa trebuie să fie, dacă va veni altul mai bun ca Dragnea, atunci așa să fie.

Sper că acest esaj îi va convinge pe cei care mă acuza minut de minut că aș ține cu vreun partid, (de parcă nu aș avea voie) și că nu fac parte din niciun partid și nici nu am vreo preferința anume, din punct de vedere politic. Pentru mine, un bun politician este cel care-și iubește poporul, este cel care nu-și asuprește poporul prin tăieri de pensii și salarii, prin a-l supune la foame, frig și întuneric și la boli grave din pricina lipsurilor. Cu dragoste, Maria.”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Liviu Dragnea este președintele Camerei Deputaților și președinte al Partidului Social Democrat

La începutul acestei săptămâni au fost făcute publice rezultatele unui sondaj al Biroului de Cercetări Sociale (BCS) în legătură cu felul în care îi privesc românii pe liderul PSD și premierul României. Informațiile s-au viralizat și au dat naștere unor noi glume despre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×