Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 27 februarie

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 20:30
Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 27 februarie GALERIE FOTO
Ferma 28 februarie va asteapta cu noi si noi aventuri!

Fanii emisiunii Ferma vor fi în fața televizoarelor și miercuri seara, pentru a vedea live ce mai fac vedetele lor preferate de la Pro TV. În ediția Ferma de marți seară, Cătălin Moroșanu a câștigat un duel palpitant, uneori chiar ținându-și respirația, în fața bunului său prieten din Ferma, Silviu Țolu.

Emisiunea se vede Live pe Pro TV, în fiecare marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Dacă mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să-și măsoare forțele în arenă, lupta a fost una de îndemânare. Obișnuit cu altfel de lupte, cele din ring și KO-uri trecute în palmaresul său, Cătălin ”Moartea din Carpați” Moroșanu a demonstrat că este și un foarte bun strateg. Susținut de pe margine de Brigitte, Cătălin a reușit să-și calculeze pașii și chiar și respiratia fară să dărâme piesele de domino.

După atâta timp în show și votat în mai multe rânduri de colegii săi pentru postul de fermier șef, a venit și timpul ca Moroșanu să-i conducă pe cei din casă, dar și să ducă la bun sfârșit sarcinile primite de la mentorul lor, Cristi Bozgan.

Afla de la Ferma din 28 februarie cum se simte Silviu Tolu, dupa duelul pierdut in fata lui Morosanu

În noul său mandat de fermier șef, munca va fi pentru toți regula numărul unu și nimeni nu trebuie să se abată de la ceea ce spune luptătorul. Odată cu acestă nouă funcție pentru Moroșanu, unii dintre concurenti încep jocurile de culise, cât și bârfele. Concurenții au impresia că fiorosul Moroșanu este manipulat ca o păpușă de Brigitte și Ioana Filimon.

Servitorii saptamânii în Ferma

Fermierii au decis. Cine vor fi servitorii > http://bit.ly/2Hab4YN

Gepostet von Ferma am Mittwoch, 27. Februar 2019

Bandiții îsi spun secretele

Între prieteni se spune că nu există secrete, însă ei și-au dat arama pe față. Ce și-au reproșat bandiții? > http://bit.ly/2ECI1ez

Gepostet von Ferma am Mittwoch, 27. Februar 2019

În ediția de miercuri seară, telespectatorii vor vedea cum își va duce Moroșanu mandatul de fermier la bun sfârșit, vor afla cine vor fi servitorii și cine va fi trimis la duel. Va surprinde Moroșanu cu decizia lui în acestă seară?
Rămâne de vazut care va fi decizia lui în acestă seară, de la 21:30 la PRO TV, într-o nouă ediție Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×